Celebrity News

Cile i Zorica Marinković: Danici titula neće predstavljati teret

Cile i Zorica Marinković: Danici titula neće predstavljati teret

Kraljevsko venčanje koje je obeležilo prethodnu nedelju u Srbiji nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Danica Marinković, ćerka poznatog slikara Cileta Marinkovića, izgovorila je sudbonosno "da" princu Filipu Karađorđeviću u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Ponosni roditelji nove srpske princeze, Cile i Zorica Marinković, za "Alo!" su otkrili detalje venčanja i priznali da su još pod utiskom.

- Još se odmaramo od venčanja. Bilo je zaista veličanstveno. Moramo priznati da je bilo i više od onoga što smo zamišljali. Princeza Katarina i princ Aleksandar su to uradili na visokom i zavidnom nivou, a to nam je drago. Utisci su fenomenalni, a ceo svet o tome piše i priča - kažu ponosni roditelji .

Suze radosnice videle su se u očima princeze Danice Karađorđević kada je svom izabraniku izgovorila sudnonosno "da", a Cile priznaje da ni njemu nije bilo svejedno kada je shvatio da njegova ćerka više neće biti u porodičnom domu.

- Skoro da sam zaplakao i pao. Taj moj doživljaj se zaista ne može opisati rečima. Kada sam video tu povorku, kada sam video svoju Danicu u oldtajmeru, baš je sve bilo nestvarno - kaže Cile za „Alo!”, dok njegova supruga Zorica otkriva gde će njihova ćerka živeti nakon što je postala princeza.

- Njih dvoje će živeti u Londonu, zato što je Filip zaposlen i veoma je vredan. On radi na investicionim fondovima, što je veoma zahtevan i ozbiljan posao - kaže Zorica i dodaje:

- Mi smo veoma vezani za nju, kao i ona za nas. Biće nam teško kada ode jer smo oduvek bili zajedno i nikada se nismo razdvajali - kaže ona i otkriva da je princeza Danica uvek bila tu za sve što im treba, ali i da je pomagala Ciletu u vezi sa njegovim izložbama.

Kako kažu, Danica nikada nije maštala o tome da postane princeza, jer se u njihovoj kući uvek osećala tako.

- Ona je uvek bila drugačija zato što je odrastala u slikarskoj porodici. Uvek se osećala prelepo. Mislim da joj titula neće predstavljati teret jer umetnost koju ona ima u sebi nosi snagu. Ona je staložena i fina devojka - kaže Zorica za "Alo!".

Na pitanje kako se njih dvoje osećaju nakon što su postali deo kraljevske porodice, Zorica Marić je dala zanimljiv odgovor.

- Ja sam se uz velikog umetnika, svog supruga, uvek osećala kao kraljica - rekla je ona.