Celebrity News

Leontina prvi put o odnosu sa bivšim suprugom: Interes deteta je uvek u prvom planu

Leontina prvi put o odnosu sa bivšim suprugom: Interes deteta je uvek u prvom planu

Leontina Vukomanović, pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica", pre skoro četiri godine je stavila tačku na brak sa violinistom Filipom Patom.

Iako ne govori često o privatnom životu, kantautorka tvrdi da je ostala u korektnim odnosima sa bivšim suprugom zbog ćerke Lucije.

- Naravno da se viđaju otac i ćerka. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba - iskreno priča Leontina i dodaje da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja.

- Ona je imala sreću da su je okolnosti savatale kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije - kaže Leontina, koja svaki slobodan trenutak koristi s Lucijom.

- Veliko opterećenje za mene kao roditelja jesu sve te obaveze koje sam odjednom stekla. Sad ne mogu više da je pokupim posle vrtića pa da se družimo u parkiću, nego moramo da idemo kući da uradimo prvo domaći pa sve ostalo. Videćemo sad kad krene zima i gužve, osnovna škola, muzička škola, plivanje, sve to treba da se postigne, a kako, videćemo - završava Leontina.