Celebrity News

Iznenadila: Trudna Kejt Midlton u blejzeru i uzanim farmerkama (foto)

Autor: | 19/10/2017

Iznenadila: Trudna Kejt Midlton u blejzeru i uzanim farmerkama (foto)

Vojvotkinja od Kembridža pridružila se svom suprugu princu Vilijamu i princu Hariju na događaju njihove fondacije "Coach Core" koja se bavi pomaganjem talenata u oblasti sporta.

Princ Vilijam, Hari i Kejt su uživali na ovom događaju gde su bili u prilici da se upoznaju sa sledećom generacijom mladih sportista u Londonu. Nisu propustili da pozdrave i da se zahvale 150 trenera koji podržavaju i treniraju ove mlade talente.

Kejt, koja nosi treće dete i čiji porođaj se očekuje u aprilu sledeće godine, ponela je plavi blejzer čija cena dostiže neverovatnih 850 funti, navodi Stil.

Obukla je i skini farmerke kao i moderne čizmice od prevrnute kože u crnoj boji sa stabilnom manjom petom, a svi su bili iznenađeni njenim stajling, s obzirom da je do sad nismo viđali u ovako uzanim pantalonama.

Kejt je fotografisana i kako priča sa majkom teniskog asa Endija Mareja, koji je dao nekoliko saveta trenerima iz fondacije.

Izgleda da je period mučnina, koji prati trudnoću, iza Kejt Midlton, pa se ona polako vraća svojim svakodnevnim obavezama.