Celebrity News

A šta kaže Anđelina: Bred Pit pao na čari 32 godine mlađe glumice

A šta kaže Anđelina: Bred Pit pao na čari 32 godine mlađe glumice

Prošla je godina dana otkako su se najpoznatiji holivudski par, Brad Pit i Anđelina Džoli rastali.

Čini se da su Brangelina, kako su ih popularno nazivali dok su bili zajedno, nakon raskida postali glavna tema svih svetskih medija, a interesovanje za njihov odnos i život ne jenjava.

Glumac, za kojim žude dame širom sveta, nije izlazio sa drugim ženama u proteklih godinu dana. Iako su ga spajali sa mnogim poznatim cicama ništa od toga se nije ispostavilo kao istina, ali, kako prenose strani mediji, izgleda da se ovaj holivudski lepotan napokon ponovo zaljubio – i to u 32 godine mlađu devojku!

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell) on Mar 22, 2017 at 4:41am PDT

Ako je verovati šuškanjima 53-godišnjak trentno "ima oči" samo za glumicu Elu Pernel.

Zanimljivo je to što mlada Bredova koleginica liči na njegovu bivšu suprugo i što je upravo ona glumila mlađu verziju Anđeline u filmu Maleficent iz 2014. godine.

Navodno je Bred toliko očaran mladom Elom da joj je čak dodelio ulogu u nadolazećoj televizijskoj drami Bittersweet, priči o životu njujorške konobarice.

- Bred je odavno imao Elu na umu za ovaj projekat. Ona je bila neverovatno polaskana pažnjom koju dobija od Breda, čak je rekla drugarici kako joj je on uvek bio na prvom mestu među svim slavnim simpatijama - rekao je izvor za In Touch.

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell) on Oct 3, 2017 at 10:39am PDT

Naravno ova situacija ne sviđa se Anđelini Džoli koja je ljuta zbog Bradove simpatije prema Eli, ali i činjenici da je dobila ulogu u pomenutoj drami. Anđi smeta i što je Ela samo pet godina starija od njihovog 16-godišnjeg sina Medoksa i što glumac po godinama može da joj bude otac.

- Bred zna da je razlika u godinama velika i da bi svi na ovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina, ali njegovo zanimanje za Elu više je od samo fizičkog. Ona ga je pridobila hrabrim i simpatičnim ponašanjem, ali i glumačkim veštinama - kaže izvor za američke medije.

Da li će i kako će se odvijati ova ljubavna priča ostaje da vidimo!

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell) on Jun 29, 2017 at 4:24am PDT