Celebrity News

Ovo ga nije sprečilo da postane sportska ikona: Dejvid Bekam se bori sa ozbiljnim poremećajem

Ovo ga nije sprečilo da postane sportska ikona: Dejvid Bekam se bori sa ozbiljnim poremećajem

Miljenik žena Dejvid Bekam svakako je jedan od najpoznatijih i najbogatijih fudbalera sveta.

Njegovu karijeru pratile su i mnogobrojne dame, a njegov život, kao i zanimanje za celu Bekam porodicu nakon što je otišao u sportsku penziju nije postaolo ništa manje zanimljiva za javnost.

Međutim, iako bivši sportista ne krije svoju intimu, malo ko zna o problemu sa kojim se Dejvid bori već godinama. Naime, on pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Da li ste znali da u kući porodice Bekam zbog toga sve mora da bude u paru? Ako u frižideru ima tri limenke, jednu će morati da baci kako bi ostale dve.

O ovom problemu pričala je i Dejvidova supruga Viktorija koja je otkrila ove detalje iz života svog supruga.

Boreći se sa ovim poremećajem, Bekam je jedno vreme, dok je aktivno igrao fudbal, često ustajao noći i usisavao tepih u dnevnoj sobi svog doma.

- Viktorija je ponekad znala da me uhvati kako usisavam nakon što su deca otišla da spavaju. Usisavao sam tako da na tepihu ostaju savršene linije kao na fudbalskom terenu - ispričao je sam fudbaler jednom prilikom.

Bekam u zadnje vreme ne priča često o ovom poremećaju koji ga nije sprečio da postane sportska ikona u celom svetu.

Inače, ovih dana se šuška kako je Viktorija ljuta na Bekam jer provodi previše vremena sa Lejdi Meri Čarteris koja je poznata kao devojka ekscentričnog ponašanja, glavna zvezda razuzdanih žurki, sa veoma smelim stilom. Iako Dejvid ne krije ovo prijateljstvo, kako prenose strani mediji, Viktorija je zabrinuta da ona loše utiče na Dejvida i da je opsednut njome.