Celebrity News

Zašto je ćerka Nataše Bekvalac bila ljuta na mamu

Zašto je ćerka Nataše Bekvalac bila ljuta na mamu

Popularna pevačica Nataša Bekvalac uživa u bračnom životu nepunih mesec dana sa svojim izabranikom Lukom Lazukićem. Nakon svečane ceremonije na Ibici, gde su se zavetovali na večnu ljubav, ovaj popularni počeo je zajedniči život u prestonici.

Nataša se polako priprema za porođaj i razmišlja o odlasku u Beč gde planira da donese svoje drugo dete na svet.

- Nakon nezaboravnih dana koje su zajedno proveli na Ibici, Nataša sada razmišlja o odlasku u Beč gde je planirala da se porodi. Lekari, koji vode njenu trudnoću, nalaze se u Beču i ako sve bude kako je planirala, porodiće se tamo. S obzirom na to da se takve stvari ne mogu isplanirati do najsitnijeg detalja, ona je pripremila sve i za porođaj u Beogradu ukoliko beba dođe ranije. Ipak, njena želja je da joj se ćerka rodi van Srbije. Ona i Luka su planirali da se pred porođaj presele u Austriju, gde će i ostati nekoliko meseci. U izboru imena za naslednicu najviše učestvuje mala Hana, ali Nataša još nije aminovala nijedno ime koje joj je predložila - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Hana je super prihvatila Luku, ali je bila malo ljuta što nije prisustvovala venčanju. Ipak, Nataša je bila neumoljiva da joj popusti zbog škole. To je još jedan razlog što bi Hana volela da joj se mama porodi u Beogradu, jer u suprotnom ne bi mogla istog časa da vidi sestru.