Celebrity News

Džejms Paker konačno progovorio o raskidu veridbe sa Marajom: Bila je to velika greška i za nju i za mene

Autor: | 22/10/2017

Džejms Paker konačno progovorio o raskidu veridbe sa Marajom: Bila je to velika greška i za nju i za mene

Miloner Džejms Paker (50) konačno je progovorio o raskidu veridbe sa pevačicom Marajom Keri (47) koja se dogodila pre tačno godinu dana.

Par je bio u vezi samo nekoliko meseci pre nego što je objavio veridbu, a glamurozna svadba već nekoliko puta je najavljivana, pa odlagana.

Džejms je odlučio da sada javno ispriča zbog čega se njihova veza raspala. On je naveo da nije bio na dobrom putu kad je počeo da se zabavlja sa Marajom.

Kad su se tek upoznali 2015. godine, imao je milijarde dolara visok dug kako bi osigurao sestri Gretel deo novca koji je ostao od imanja njihovog oca. Takođe, izgubio je novac na holivudskom poduhvatu zvanom RatPac s prijateljem Bretom Ratnerom, piše news.com.au.

- Bio sam veoma nisko pao u životu - rekao je Paker i dodao:

- Pregovori s mojom sestrom trajali su duže nego što se očekivalo. Maraja je u to vreme bila ljubazna, uzbudljiva i zabavna. Ali bila je to velika greška i za nju i za mene.

Podsećamo, kada se raskid dogodio strani mediji su pisali da je Pakeru prekipelo zbog Marajinog preteranog rasipanja novca, ali da su se ozbiljno posvađali i zbog njenog novog rijalitija "Marajin svet".