Celebrity News

Severina doživela još jedan poraz u borbi za starateljstvo nad sinom

Autor: | 24/10/2017

Severina doživela još jedan poraz u borbi za starateljstvo nad sinom

Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Severina Kojić i Milan Popović dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pevačica je zatražila izuzeće celog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevenčanih supružnika, navodi Puls.

Severina je navela da je opštinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između sudije i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su sudije donele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na štetu maloletnog deteta, piše Puls.

Sud je nako njenih oštrih optužbi doneo rešenje da zahtev Severine Kojić nije osnovan zato što je pevačica iznela isključivo svoje lično mišljenje, ali ne i dokaze kojima ga potkrepljuje. Ona svoje tvrdnje zaista nije uspela da dokaže.

Ovo je bio još jedan bezuspešni "napad" Severine Kojić na Milana Popovića koji se od početka sudskog procesa trudi da, kako je objasnio, učini sve u cilju dobrobiti njihovog deteta. Više o tome pogledajte OVDE.

Podsećamo, srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, viđa podjednako često kao i majka.