Celebrity News

Poslušali savet policije: Amal i Džordž Kluni unajmili telohranitelje za svoje tek rođene mališane (video)

Autor: | 13/06/2017

Poslušali savet policije: Amal i Džordž Kluni unajmili telohranitelje za svoje tek rođene mališane (video)

Džordž i Amal Kluni pre nedelju dana postali su roditelji devojčice i dečaka, kojima su dali imena Aleksandar i Ela.

Glumac je spreman da sve učini kako bi zaštitio svoje naslednike. Naime, Džordž i njegova supruga odlučili su da ulože novac i iznajme telohranitelje, kako se njihovim naslednicima ništa ne bi dogodilo. Telohranitelji su pored mališana non stop, čak i kada spavaju, piše Daily Star. Navodi se i to da svako dete ponaosob ima svog čuvara, a tata Džordž će za to godišnje izdvojiti 318.000 dolara.

Takođe, bračni par Kluni nedavno je potrošio čak 127.000 dolara na dodatni sigurnosni sistem u svojoj vili u Soningu u Engleskoj, gde će par odgajati svoje mališane. Celo imanje prekriveno je mrežom lasera koji detektuju svako kretanje na njihovom posedu.

Објава коју дели Amal Clooney (@amalclooney) дана 11. Авг 2016. у 2:07 PDT

I dok mnogi pričaju kako je to sve bespotrebno, strahovi glumca za sigurnost sina, kćeri i supruge ipak nisu neopravdani.

Majka blizanaca, Amal, bila je pod prijetnjom ISIL-a nakon što je preuzela slučaj Nadije Murad, 23-godišnje pripadnice verske manjine Jezida iz Iraka koju su teroristi držali u zatočeništvu i brutalno zlostavljali. Policija im je savetovala da uzmu telohranitelje, što su i učinili.

Zbog sigurnosti svoje dece slavni bračni par odlučio se i da više neće odlaziti u Kongo i Sudan, a Amal će izbegavati Irak i ostala mesta koja su opasna zbog posla kojim se bavi.

Izvor: Daily Star
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading