Celebrity News

Život Ivanke Tramp izgleda savršeno, ali da li je zaista tako?

Autor: | 30/10/2017

Život Ivanke Tramp izgleda savršeno, ali da li je zaista tako?

Ona je ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, uspešna poslovna žena, značajan član predsedničke administracije, mama i supruga. Ali da li je u životu Ivanke Tramp zaista sve savršeno?

Ivanka Tramp koja danas puni 36 godina, imala je odlične životne, startne pozicije. Odrasla je kao ćerka američkog milijardera i bivše čehoslovačke manekenke, uz dvojicu braće, Donalda i Erika.

Pitanje da li će joj prestižno obrazovanje biti dostupno, nikada se nije postavljalo. Diplomirala je na Vortnon školi na Univerzitetu u Pensilvaniji, i odmah zakoračila u vode biznisa. Pre diplome i poslova u velikim komporacijana, Ivanka se bavila manekenstvom koje je ostalo na nivou hobija.

Ivanka nije njeno pravo ime: Kako se zapravo zove Trampova ćerka

Modu je na neki drugi način ostala važan deo njene karijere, kroz bavljenje modnim dizajnom. Ivanka Tramp je osnivala brojne bredove odeće, obuće i nakita.

A posao u Trampovoj poslovnoj imperiji bio joj je zagarantovan. Brzo je napredovala u očevoj kompaniji, pa je postala predsednica sektora za proširenje, odnosno predsednica za pripajanje drugih firmi Trampovom carstvu.

Bila je veoma uspešna na toj poziciji, značajno je doprinelo jačanju kompanije, a njen bivši-sadašnji šef, Donald Tramp, imao je i ima veliko poverenje u njene spospobnosti.

Poslovna žena Ivanka Tramp je za životnog partnera izabrala Džareda Kušnera, uspešnog trgovca nekretninama, sa kojim je u braku dobila troje dece.

Sa mužem deli ogromnu ljubav prema biznisu i politici, ali i ogromno bogatstvo. Ona u svojim rukama ima 150 miliona dolara, on 50 miliona vise.

OVO je luksuzni penthaus Ivanke Tramp na Menhetnu (foto)

Od poslovne žene do ćerke predsednika

Ogromna prekretnica u životu Ivanke Tramp bio je trijumf njenog oca na predsedničkim izborima u SAD. Ona je postala, očekivano i uprkos protivljenju velikog dela američke javnosti, značajna figure u očevoj administraciji.

Od slučajno gosta na važnim političkim susretima, ona se pretvorila u domaćicu istih i govornika na svetskim konferencijama.

Politika je istisnula, privremeno, biznis sa prvog mesta njenih interesovanja. Ali kada su Trampovi u pitanju, za njih je i politika je čista racunica, a pobeda jedini prihvatljivi rezultat.

Samo što Ivanki ne ide sve tako lako od ruke. Trudi se, ali nikako ne može da umiri kritičare koji je smatraju suvišnom i nekompetentnom osobom za Belu kuću. Nikako da umiri i one modne kritičare, koji sa zadovoljstvom svaki put istaknu vrtoglavu cenu njene odeće. Iako usput prikuplja pristalice, i političke i modne, glas kritike je mnogo jači.

Poznati svetski plastični hirurg priznao: Sve više žena traži da izgleda kao Ivanka Tramp

Problem za nju je i Melanija Tramp. Uz modno naoružanje prve dame i sve veću naklonost koji joj poklanjaju američki građani, male su šanse da će Ivanka biti omiljena žena u Trampovoj administraciji. Ma koliko jako to zelela.

Ostane i poneka njena želja neispunjena tek da se vidi da i njen život nije savrsen. Ali zanimljiv svakako jeste. I komplikovan. Ivanku prati ogroman pritisak i ogromna očekivanja javnosti. Pod lupom je 24 sata. Pozicija prve ćerke Amerike mnogo joj donosi, dosta toga i oduzima.

Ali s obzirom na njenu ambicioznost, Ivanka može mnogo toga da podnese.