Celebrity News

Sećate se pevačice Ksenije Mijatović? Evo gde je ona danas i čime se bavi

Autor: | 01/11/2017

Sećate se pevačice Ksenije Mijatović? Evo gde je ona danas i čime se bavi

Popularnost je stekla devedesetih nakon nastupa na muzičkim festivalima. Poslednji album je objavila 2011. godine, ali se njene pesme ne zaboravljaju. Ne zaboravljaju se ni njeni intervjui u kojima je otvoreno pričala o svojim estetskim korekcijama.

Nedašnja pevačica Ksenija Mijatović (45) i danas izgleda odlično, onakva je kakvu je pamtimo, atraktivna i puna energije. Za nju kao da je vreme stalo, i dalje zgodna, vitka, svesna svojih vrlina i mana.

Utisak da veoma vodi računa o svom izgledu ostavljala je i ranije. A najveće komplimente je dobila kada je otkrila da njena atraktivnost nije u potpunosti prirodna, odnosno da je operisala nos i grudi.

- Još na početku karijere, primetila sam da dok pevam imam smetnje u disanju. Iako mi se to javljalo i ranije, zbog čestih koncerata taj problem se intenzivirao pa sam nakon višesatnog nastupa osećala i vrtoglavice. Odlazila sam na brojne lekarske preglede, ali niko nije mogao da ustanovi u čemu je problem. Sve analize kojima sam se podvrgavala, pokazivale su da je moje zdravlje dobro pa je bilo još teže utvrditi poreklo mojih vrtoglavica - objasnila je razloge operacije nosa pre nekoliko godina za magazin "Story".

Ali je njena otvorenost o estetskim korekcijama umela da da i kontraefekte, pa su Kseniji pripisivali i operacije koje nije imala. Takvim glasinama je stala na puut gostujući u emisiji "Ja to tako":

- Ja sam tu uvek nešto tema kada je reč o estetskoj hirurgiji. Posle devet godina, uvek kada se priča o estetskoj hiruriji uvek uzimaju mene za primer upravo zato što sam ja jedan od najpozitivnijih primera. Ja sam napunila 40 godina i ušla samu 41. i sada da završimo za vjek i vjekova – ja sam imala intervenciju grudi i nosa i molim vas da završimo više. Nisam radila jagodice ni obrve, nemam ni botoks.

Pitanje o broju plastičnih operacija koje je imala dobilo je tada konačan odgovor. Ali ona i dalje intrigira javnost. Mnogi se pitaju gde je nestala i čime se bavi zvezda devedesetih.

Danas je estrada daleko iza nje - Ksenija se posvetila duhovnom.

Ksenija danas vodi radionice pod nazivom "Mala škola novog života" kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

- Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa “Izlečite svoj život” po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - navodi Ksenija, koja je otkrila i kako se godinama borila i kako se danas bori sa bolešću vitiligo.

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - rekla je Ksenija i obećala da će "u godinama koje su pred njom, učiniti sve kako bih inspirisala ljude da prigrle život obema rukama".

A kada bi se vratila muzičkoj sceni, mnogi bi se obradovali tome. Albumima "Kad nestanu reči", "Umetnost noćnog letenja", "Vreme čini čuda", "Magija", pokazala je svu originalnost svoje interpretacije.

U braku sa Jovanom Ivanovićem dobila je sina Relju.