Celebrity News

Neda Ukraden o vezama i braku: Iza uspešne žene obično stoji jedan razoren brak, sopstveni najčešće

Neda Ukraden o vezama i braku: Iza uspešne žene obično stoji jedan razoren brak, sopstveni najčešće

Najseksi baka Balkana Neda Ukraden otkriva koje bi karakteristike njen odabranik trebalo da ima, da li bi oprostila preljub i zašto se razvela od bivšeg supruga.

Neda Ukraden u svojoj novoj baladi "Bela Košulja", kako sama kaže, slavi brak, ali i svaku iskrenu ljubav. Priznaje da pesma ima autobiografsku notu.

- Pronašala sam se u svakom slučaju u ovoj pesmi, tako da ovo shvatimo kao otvoren konkurs. Konkurs za muža - dodaje Neda. A kad bi konkurs za Nedinog supruga zaista bio otvoren, evo koje bi karakteristike morao da ima potencijalni kandidat, koji bi najseksi baku Balkana doveo do bračne luke drugi put.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Apr 6, 2017 at 11:29am PDT

- Mora da bude jedna muška Neda Ukraden, da voli i dobro da skuva i dobro da se obuče, da je mangup i zezator, ali da je gospodin. Mora biti dorastao ženi koja je i tu i tamo, neko ko voli porodicu, neko ko voli toplinu doma, ali isto ko voli dobru predstavu, dobru kafanu. Kažem vam, taj se još nije rodio - kaže Neda.

Pevačica koja već punih pet decenija postoji na regionalnoj estradnoj sceni u novoj je pesmi opevala i preljubu. Njenu suparnicu u videospotu odglumila je nećaka Zorana Buljan Klapirić.

Na pitanje da li je ikada doživela preljubu, Neda odgovara:

- Kako ne. Ko nije. Ako misle žene da ih muž nije prevario, te su u zabludi jako. Naime, nije realno da celog života volimo samo jednu osobu.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Apr 25, 2017 at 10:22am PDT

Preko avanture za jednu noć, iskrena je Neda, lako bi prešla, jer smatra da su vremena u kojima živimo potpuno drugačija od onih u kojima su živele naše bake. Ali za nju postoji nešto ipak mnogo gore od fizičke prevare.

- Ona istinska prevara da neko živi s tobom, a voli sasvim drugu osobu – to je strašno, to je prava prevara. Preko toga nikad ne bih mogla da pređem - odlučna je Neda.

Kaže da nije ljubomorna i da joj nikad na pamet ne bi palo da proverava nečiji mobilni ili mu ograničava slobodu kretanja. To je, otkriva za kraj, bio jedan od razloga zašto se raspao njen jedini brak sa pokojnim rediteljem Milanom Bilbijom, ocem njene jedinice Jelene.

- Čoveku je jako smetala količina moje slave i način kako sam ja reagirala na to. On je smatrao da to škodi našoj vezi i da bi ja trebalo da dam priroritet kući, domu i da nemam šta da tražim po turnejama. Uvek se kaže da iza uspešnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspešne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti najčešće - zaključila je Neda.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jul 27, 2017 at 8:07am PDT