Celebrity News

Ivan Bosiljčić oduševio Jelenu: Rođendanska čestitka o kojoj se priča!

Jelena Tomašević ostala je bez teksta kada je pročitala Ivanovu rođendansku čestitku...

Ivan Bosiljčić oduševio Jelenu: Rođendanska čestitka o kojoj se priča!

Popularna pevačica Jelena Tomašević juče je napunila 37. godina, a povodom ovog datuma, njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić uputio joj je originalnu čestitku. 

Jedan od omiljenijih filmskih likova, oduševio je sve ovim potezom, a njegove reči raznežile su i mnoge dame u Srbiji. 

- Srećan ti rođendan, srećo. I znaj da: "Već godinama učim tvoje crte, u koje dani utiskuju svoje male vatre, godinama pamtim njihovu svetlucavu neponovljivost, i rešetkastu lakoću tvojih pokreta". U moje ime još davno napisao Ivan. V. Lalić - naveo je Bosiljčić uz njihovu fotografiju.

PROČITAJTE: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa ćerkom Ninom obišli OVO "sveto ostrvo" (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Nov 1, 2020 at 12:47pm PST

Jedan od najvećih šmekera i kavaljera, pokazao je svoju veličinu putem ovih stihova, a komentari ispod fotografije samo su se nizali. Njihova zajednička slika povodom rođendana, za samo nekoliko sati dobila je preko 20.000 lajkova, a osim toga pljuštali su i komplimetni na Ivanov račun koliko je divan i pažljiv. 

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević - Ljubav za sva vremena

Skladan par uživa u ljubavi i harmoniji, a porodične dane provode bez tenzija, u ljubavi i miru, posvećujući se jedno drugom. Njihovu svakodnevicu nije poremetila čak ni pandemija koronavirusa, a karantin i izolaciju okrenuli su u svoju korist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Oct 22, 2020 at 11:05pm PDT

Jelena je u jednom intervjuu za magazin „Story” opisala kako izgledaju njihova jutra...

- Kada smo na okupu, naša jutra su najlepša. Opušteno spremamo doručak, gledamo jutarnji program, pijemo kafu, razgovaramo, smejemo se, igramo s Ninom. Uživamo u svakom trenutku. Naša ljubav jača je od vremena - kaže pevačica i otkriva za šta oni, u svom gustom rasporedu, uvek nađu vremena:

- Vremena uvek imamo za zagrljaj, makar u prolazu, za osmeh, podršku, lepe želje kada jedno drugo ispraćamo na putovanja, za prave reči koje mnogo znače.

 

Komentari (0)

Loading