Celebrity News

Kuju planove: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić POKREĆU NOVI BIZNIS?

Kuju planove: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić POKREĆU NOVI BIZNIS?

story

Poznati par Jelena TomaševićIvan Bosiljčić trenutno su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza glumca u Rusiji, koji kad god može, dolazi da provede vreme sa pevačicom i njihovom ćerkom Ninom.

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica bude što više okružena prirodom, pa je neretko vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu. Ovaj popularni bračni par rešio je to sada da iskoristi i došao je na ideju pokretanja organske proizvodnje, a imanje koje imaju će dobro doći da to sve što pre realizuju, piše "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomašević Fanovi (@jelenatfan) on Aug 16, 2018 at 4:51am PDT

- Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije - kaže izvor upućen u celu priču i dodaje:

- Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu - ističe izvor za "Blic" dok je pevačica, koja spada u ljude koji ne govore preterano o privatnim planovima, kratko prokomentarisala kako ona i suprug imaju na umu mnoge ideje koje za sada ne mogu da komentarišu.