Celebrity News

Didi Janković: Ulažem u garderobu, inače živim skromno

Pevačica Dijana Janković već godinama gradi karijeru u Americi

Didi Janković:  Ulažem u garderobu, inače živim skromno

Pevačica Dijana Didi Janković živi glamurozan život. On i njen suprug Danijel Janković uživaju u svom velelepnom domu u Beogradu, a u život im je stiglo novo bogatstvo - ćerka Dajana.

Iako živi na relaciji Srbija-Amerika i ,kako kaže, na kafu odlazi sa holivudskim zvezdama poput Dženifer Lopez, Dajana ističe da živi skromno.

- Ulažem u garderobu, a sto se tiče ostalog, skromo živimo. Uvek mislim kako drugi žive, moj muž i ja ne volimo da se rasipamo sa novcem, pre bih dala novac u humanitarne svrhe -  rekla je Didi Kurir televiziju, pa otkrila koliko dnevno troši kada dođe u Beograd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели DIDI J (@didijofficial) дана 20. Авг 2020. у 11:07 PDT

 

- Ne trošim ništa kada sam u Beogradu, ručam kod kuće ili idem u restoran. Eto platim taj ručak, potrošim par hiljada dinara, ali reklamiram Srbiju u Americi. Skromno živimo -  rekla je Didi i dodatkla se teme koja je uvek aktuelna - "kupovina" pratilaca na društvenim mrežama

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели DIDI J (@didijofficial) дана 23. Јан 2018. у 7:57 PST

 

Pročitajte: Didi Janković trendseterka - Pevačica u Yves Saint Laurent sandalama kojima ni Jelena Karleuša nije odolela (foto)

 -  Ne kupujem pratioce. Na Instagramu za 9 godina imam više od milion i po pratilaca, nikada ih nisam kupovala. U Americi bih poljubila vrata kada bih to radila. Postoji program koji to prati - objasnila je Didi.

 

Komentari (0)

Loading