Celebrity News

Anja Mit: Kad mi prilaze, muškarci moraju da se izuju

Ipak nema razloga za brigu

Anja Mit: Kad mi prilaze, muškarci moraju da se izuju

Mlada glumica Anja Mit koja je poslednjih meseci vredno radila i snimala nekoliko serija koje ćemo tek imati priliku da gledamo na malim ekranima, promenila je boju kose i rekla je da je to učinila iz dosade.

 – Kažu da žene menjaju boju kose kada su nezadovoljne. Ja sam izgleda nezadovoljna već 28 godina. Uradila sam to jer mi je plava boja dosadila. Stalno nešto menjam i volim promene. Ja sam za sve – i za plavu, i za smeđu, i za crnu  –rekla je Anja u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Pročitajte: Anja Mit priznaje da joj muškarci ne prilaze! Evo da li je zauzeta!

Na pitanje Boška i Aleksandre da li muškarci imaju problem da joj priđu s obzirom na to da je visoka, odgovara: 

Kako mi muškarci prilaze? Pa izuju me – kaže kroz smeh Anja. -  Visoka sam 178 cm, a na štiklama 192 cm, ali, privatno ne volim da nosim štikle tako da nema razloga za zabrinutost –našalila se Anja i otkrila kako se „leči“ kada je bolesna ili neraspoložena. 

Pročitajte: Anja Mit - Ne znam zašto me se muškarci plaše

– Naravno da i meni dođe dan kada se isplačem i kada sam tužna. Ali, još odmalena sam kada sam bila bolesna (imala sam problema sa krajnicima), zamišljala kako na sceni pevam, igram ili glumim i brzo bih ozdravila. Tako i danas. Ako nisam dobre volje, pojačam muziku i po kući izvodim šou i odmah mi bude bolje – otkrila je Anja. 

Komentari (0)

Loading