Celebrity News

Glumcu se ostvarila želja: Miodrag Radonjić postaje otac

Popularni Baća iz "Južnog vetra" i njegova verenica Milica Mikić očekuju bebu

Glumcu se ostvarila želja: Miodrag Radonjić postaje otac

Kada se Miodrag Radonjić prvi put pojavio u javnosti s izabranicom Milicom Mikić, na premijeri filma „Hotel Beograd”, bilo je jasno da je glumac vrlo zaljubljen.

To je i sam potvrdio kada je izjavio da s Milicom planira brak i da s posebnom radošću iščekuje da što pre postane otac.

– U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. – rekao je nedavno za "Mondo" Miodrag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели M I K A (@milicamikic_) дана 13. Мар 2020. у 11:23 PDT

 

Pročitajte: Miodrag Radonjić - Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

– Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva.

 

 

Pročitajte: Miodrag Radonjić- Nadam se da ćemo iz ovog naučiti šta je istinski važno u životu

– Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece. – rekao je on, a sada mu se želja ostvarila. Kako prenosi "Kurir" Miodrag Radonjić uskoro postaje tata.

story

 

 

Iako je ovaj mladi par pokušao da sakrije da je Milica u blagoslovenom stanju, ovaj list saznao je da je Mikićeva već u poodmakloj trudnoći.

 

Komentari (0)

Loading