Celebrity News

Miodrag Radonjić: Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

Miodrag Radonjić: Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

Miodrag Radonjić, mladi glumac u intervjuu za magazin "Story" otkriva da je zabrinut za zdravlje svojih bližnjih, ali da mu u teškim trenucima pomaže znanje emotivne partnerke, psihološkinje Milice Mikić

Miodrag Radonjić (31), iako se od osnovne škole amaterski bavio glumom, nije imao ambiciju da mu to bude životni poziv. Saznanje da profesor Dragan Petrović Pele preuzima novu generaciju studenata, kod njega je probudilo želju da te godine okuša sreću na Fakultetu dramskih umetnosti.

Zahvaljujući svom raskošnom talentu, iz prvog puta položio je prijemni ispit i od tada se potpuno predao glumi. S prvim ulogama mladog glumca publika se susrela odmah pošto je okončao studije, dok je veliku popularnost stekao pre nekoliko godina zahvaljujući filmovima “Južni vetar” i “Balkanska međa”.

Danas ga gledamo u serijama “Ubice mog oca” i “Južni vetar 2”, a nakon što prođe vanredno stanje, moći ćemo da ga gledamo i u filmu “Hotel Beograd”.

Uporedo sa glumačkim pozivom Miodrag se odlično snalazi i u ulozi producenta. Prateći svoj osećaj, s kolegom s klase Milošem Bikovićem osnovao je producentsku kuću “Arhangel studios”, koja je iznedrila nekoliko gledanih projekata.

Kada nije okupiran obavezama, harizmatični Beograđanin voli da ode na selo, u prirodu s prijateljima, roditeljima, sestričinama Manjom i Dunjom, a odnedavno i devojkom, psihološkinjom Milicom Mikić, za koju tvrdi da mu je velika podrška.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Miodrag Radonjić objavio uznemirujuću sliku: Đavo je došao po svoje, fanovi u neverici! (foto)

Da li ste upravo u tom seoskom okruženju, koje vas relaksira i oplemenjuje, pronašli inspiraciju za lik Srećka, koga tumačite u filmu "Hotel Beograd"?

- Da budem precizan, u okolini Surdulice i Vlasinskog jezera, odakle je moja pokojna baka.

Ako smo dobro razumeli, reditelj Statski nije želeo da vam da tu ulogu dok se ne dokažete na kastingu.

- Imajući u vidu dramatične, mračne junake koje sam do sada tumačio, sumnjao je da mogu da odigram veselog i komičnog seljaka. Na kastingu sam ga razuverio, a posle sam čuo da je Srećko i ruskoj publici postao omiljeni lik. To mi daje snagu da nastavim da tragam za novim izazovima.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Miodrag Radonjić o filmu „Balkanska međa“: Evo šta mu je NAJTEŽE PALO NA SNIMANJU

Dozu humora doneli ste i u seriju "Južni vetar" tumačeći kriminalca Baću, koji je zahvaljujući uličnom šarmu, čak i glavnog junaka bacio u zapećak.

- Drago mi je kada to čujem. Baća ima skriveni potencijal koji će tek doći do izražaja, nadam se već u filmu “Južni vetar 2”.

Kada smo prošlog puta razgovarali o tom liku, kazali ste: “Umem da budem besan i tužan kao Baća, s tim što on to emituje na drugi način”. Kako vi ispoljavate osećanja?

- Mnogo sam introvertniji. Leči me odlazak u prirodu. Tamo sam u apsolutnoj izolaciji (smeh). Osim toga, volim ronjenje na dah, što je po mom mišljenju savršen izduvni ventil.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Miodrag Radonjić o svom liku u seriji „Ubice mog oca“: Zoran je prilično sveden u odnosu na mene

 

View this post on Instagram

 

Došao djavo po svoje...? #theend nedelja 20h! Rts 1!

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on Mar 14, 2020 at 2:21am PDT

Da li vam u tim situacijama pomaže i znanje iz psihologije koje vaša izabranica Milica poseduje?

- Definitivno je korisno da pitam nekoga kome je to profesija i ona može dosta da me posavetuje, mada i lično, nezavisno od Milice, volim psihologiju.

Prvi put s njom u javnosti pojavili ste se na premijeri filma “Hotel Beograd”, gde smo mogli da vidimo da je izuzetno lepa i šarmantna. Da li vas je upravo ovim adutima osvojila,odnosno hipnotisala, kako ste nam proteklog puta kazali?

- Sigurno da je i to uticalo na hipnozu (smeh).

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Miodrag Radonjić: Patio sam zbog ljubavi

Kao neko ko važi za radoholika, kako ste prihvatili odluku Vlade da privremeno, zbog pandemije uzrokovane koronavirusom, obustavi sva snimanja, rad bioskopa, pozorišta?

- Trenutno sam na selu. Prija mi da se grejem na drva, čitam, spavam, treniram, gledam serije i filmove, ponekad vesti, ali ne previše, slušam muziku, šetam…

Strahujete li za zdravlje svojih bližnjih?

- Naravno, stalno smo u kontaktu. Savetujem im samoizolaciju i da se konačno posvete stvarima kojima do sada nisu mogli. Da se što više odmaraju i pridržavaju neophodnih mera.

PROČITAJE: Miodrag Radonjić: Nadam se da ćemo iz ovog naučiti šta je istinski važno u životu

Komentari (0)

Loading