Celebrity News

Sergej Ćetković otkrio dugo čuvanu tajnu!

Pop pevač Sergej Ćetković otkrio je malo poznate detalje karijere. Naime, on je istakao da mu je malo falilo da postane glumac...

Sergej Ćetković otkrio dugo čuvanu tajnu!

Poznati pevač Sergej Ćetković otkrio je danas da se u jednom trenutku lomio između muzike i glume.

Andrija Milošević je u tom trenutku studirao glumu na Cetinju i ja sam se ozbiljno razmišljao da li da upišem glumu ili režiju, ili da ostanem veran muzici. Nekako sam prelomio da ipak muzika bude moj životni poziv i nisam pogrešio, naravno – rekao je Sergej u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

PROČITAJTE: Pevač Sergej Ćetković: Moja ljubav ne dovodi se u pitanje!

K1 TV screenshot

 

Kako je dodao, ta ljubav prema glumi može da se primeti na njegovim koncertima.

- U početku, na prvim koncertima bio sam „stisnut“ i gotovo da ništa nisam govorio, osim onog mog čuvenog „hvala puno“, „hvala mnogo“. S vremenom sam se opustio i sada na mojim koncertima, baš zbog te ljubavi prema glumi,  pričam i viceve, a često se i zapričam toliko da ne zaklapam. Kao neki stand-up koncert – rekao je pevač.

PROČITAJTE: Sergej Ćetković: OVE STVARI nikada nećemo moći da vratimo!

K1 TV screenshot

 

Ove godine imao je velike planove kako bi obeležio 20 godina karijere, ali mu je korona, baš kao i svima drugima, pokvarila planove. Ipak, najavljuje velike profesionalne uspehe.

- „Lola i Mila“ se spremaju za put na evropsko tržište. Preveli smo prve epizode na španski i pripremamo izlazak na tržište Španije i Češke. Mnogo mi je drago što je ovaj crtani film popularan u regionu, mnogo me raduje što je i u hrvatskoj doživeo pravi „bum“, a sada krećemo i u osvajanje Evrope – najavio je poznati pevač na televiziji K1.

Komentari (0)

Loading