Celebrity News

Melanija Tramp: Četiri godine tuge i nezadovljstva za prvu damu

Nakon svega što su Melanijini sunarodnici imali priliku da vide i čuju, za kakav ishod su mogli da navijaju?

Melanija Tramp: Četiri godine tuge i nezadovljstva za prvu damu

Raspoloženje u Sevnici, malom slovenačkom mestu poznatom verovatno ni po čemu osim po fabrici tekstila koja je snabdevala čitavu bivšu Jugoslaviju, bilo je na veoma visokom nivou tog presudnog novembra pre četiri godine, negde baš u ovo vreme, tik pred održavanje predsedničkih izbora u SAD.

Bilo kakva industrija, ma koje veličine, više nije imala nikakve šanse naspram činjenice da baš odatle potiče nova prva dama najmoćnije zemlje sveta i stoga je nekoliko hiljada stanovnika ove varošice moglo da likuje što je baš Sevnica, ničim izazvano, ušla u istoriju.

 

 

Pročitajte: Melanija i Donald Tramp - U kandžama lošeg braka!

Naravno, slavilo se tada daleko šire od razmera pomenute teritorije. Nije čak ponosna bila ni samo čitava Slovenija, moglo se tada takođe čuti i u domaćim krugovima da Srbi i te kako zdušno navijaju za Melaniju Tramp (50), smatrajući je dovoljno bliskom našem podneblju da svog supruga Donalda (74) i aktuelnog američkog predsednika privoli „na našu stranu“, šta god to podrazumevalo.

Slavili su tada ponosni Sevničani, naročito oni koji su imali priliku da intrigantnu prvu damu lično isprate u beli svet pre više od trideset godina. Čitav jedan mandat kasnije, četiri novembra od tog velikog slavlja, šta li misle danas, šta li su joj poželeli pred održavanje novih izbora na kojima je njen suprug ponovo bio jedan od dva vodeća kandidata?

Nakon svega što su Melanijini sunarodnici imali priliku da vide i čuju, nakon brojnih svedočenja o ličnom paklu kroz koji je prolazila u Beloj kući, ponižavanja i osujećivanja na svakom koraku, za kakav ishod su mogli da navijaju?

Svako ko Melaniji Tramp želi dobro, morao je u utorak uveče da duboko zaviri u svoju savest i razmisli šta te iskrene namere zapravo podrazumevaju – poželeti joj da još četiri godine ostane na laskavoj funkciji i iz udobnog položaja predstavlja ovaj deo sveta ili iz petnih žila navijati za demokratskog kandidata Džoa Bajdena, misleći slovenačkoj lepotici samo jednu, ali krajnje dobronamernu i verovatno najpošteniju stvar u ovom trenutku: „Beži odatle“.

 

 

Pročitajte: Melanija i Donald Tramp - Šokantne tajne uskoro u javnosti!

Sama Melanija, kako se čini iz svega što nam je do sada prikazivala, uopšte nema dvojbu šta je za nju najbolji ishod. Premda je u poslednjim danima kampanje, koji razumljivo slove i za najbrutalnije, podržavala svog supruga na javnim okupljanjima i u obraćanjima, brojni analitičari saglasni su da te reči ni najmanje nisu u skladu sa onim što Melanija misliili što čak izgovara kada se nalazi u vrlo probranom i nezvaničnom okruženju.

Melanija hoće napolje, mišljenja su oni koji pažljivo motre njen govor tela, tragaju za kontekstom izvan onog očiglednog i osluškuju ono što ona očajnički želi da vrisne, ali jednostavno ne sme iz straha da će se odjeci sto puta glasnije ustremiti na nju. To nije jasno samo onima koji ne žele da vide ono čemu smo svedočili toliko puta. Kakvu težinu imaju reči koje izgovara Melanija, hvaleći svog dragog supruga Donalda na brojnim konvencijama u raznim zabitima pedeset američkih država, koliko ozbiljno mogu da je shvate svi oni koji slušaju o tome zašto je Tramp bio i zašto će ponovo biti dobar predsednik, kad ta ista prva dama tog istog predsednika ne može ni da uhvati za ruku pred celim svetom.

Zašto Melaniji Tramp ne prija život u Vašingtonu, pročitajte u najnovijem broju magazina "Story", koji je u prodaji do 10. novembra!

Story.rs

 

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading