Celebrity News

Bljesak iz prošlosti: Fotografija Jelene i Novaka koju javnost nikada nije videla!

Jelena Đoković podelila je na društvenim mrežama fotografiju koju javnost nije imala prilike da vidi...

Bljesak iz prošlosti: Fotografija Jelene i Novaka koju javnost nikada nije videla!

Jelena Đoković podelila je zajedničku fotografiju nje i Novaka s početka zabavljanja, a koju javnost do sada nije imala prilike da vidi.

S velikim oduševljenjem pohvalila se svojim pratiocima. 

- Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj se ona i Nole grle.

Ovaj prizor oduševio je pratioce, a mnogi su komentarisali i da se uopšte nisu mnogo promenili. Ostali su mladi i lepi, a razlika je samo što su danas i veoma uspešni, svako u svojim sferama. 

PROČITAJTE: Deca kao čuvari tradicije: Evo čemu Jelena i Novak uče Stefana i Taru!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 4, 2020 at 4:00am PST

Novak je u Jelenu bio ludo zaljubljen tokom srednjoškolskih dana

Jelena i Novak Đoković poznaju se još iz srednjoškolskih dana, a prvi susret sadašnjih supružnika dogodio se kada su bili tinejdžeri. Kako je Jelena istakla, trenirala je tenis s petnaest godina, a sport i zajednički prijatelji su ih spojili. 

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo - rekla je Jelena i dodala: 

PROČITAJTE: Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on May 19, 2020 at 6:55am PDT

- On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine - istakla je Novakova supruga. 

Najbolji teniski as nije krio da je u Jelenu bio ludo zaljubljen, a posle divnog prijateljstva i skladne veze ona je na kraju postala i njegova supruga. 

- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je on svojevremeno.

Danas Novak i Jelena uživaju u divnom braku, zajedno sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

Divna ljubavna priča potekla je iz dugogodišnjeg prijateljstva. Bravo...

Komentari (0)

Loading