Celebrity News

Kaća Grujić šokirala izjavom: Nisam obična žena fudbalera!

Dama koja obožava luksuz, ne pristaje ni na manje u ljubavi...

Kaća Grujić šokirala izjavom: Nisam obična žena fudbalera!

Iako s zgodnim fudbalerom sve funkcioniše kako treba, zgodna Kaća ipak je iskoristila priliku kaže kako se nosi s epitetom „žena fudbalera”. 

– Nisam žena fudbalera, ta titula mi baš ne prija. Imam svoju karijeru, jako uspešnu, tako da mi je to važno, a ne da me neko smatra običnom ženom fudbalera. Moji roditelji su jako dobro prihvatili Marka, a odulučili smo da sve obelodanimo u onom trenutku kada smo shvatili da će mediji svakako nagađati - rekla je Katarina.

PROČITAJTE: Katarina Grujić: Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 29, 2020 at 2:28am PDT

Kaća Grujić - Snažna, odvažna i hrabra žena rođenda je da bude voljena 

Prezgodna pevačica koja je nedavno obelodanila da uživa u ljubavi s fudbalerom Markom Gobeljićem, konačno može da se pohvali dobrim odabirom. Marko je pun pogodak, a za sebe je oduvek govorila da je posebna i da zaslužuje samo najbolje. Takvu energiju je i privukla. 

U jednom intervjuu za „Story” Kaća je istakla da se razlikuje od mnogih žena - hrabra je, odvažna i snažna, a po svemu sudeći i Marku ove njene osobine posebno su se dopale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

– Devojka sam koja je rođena da bude drugačija, da pobeđuje i bude najbolja. Izuzetno sam uporna, ponekad tvrdoglava, ali umem da poslušam iskusnije i mudrije od sebe. To me je naučilo da, i kada padnem ili izgubim, ne odustajem, ne ljutim se, već se hrabro dignem, nastavim dalje još snažnija.

-Takav je i moj otac, odvažan, hrabar, mudar, vredan, ponosan... Znate, rođena sam i odrasla u bogatoj porodici. Ne volim to da ističem, ali vam sada to napominjem iz razloga što sam mogla da postanem potpuno drugačija – bahata, razmažena, lenja. Ali ne, odlučila sam da budem svoja, da radim, stvaram, ginem ako treba. Zato je uspeh neminovan.

PROČITAJTE: Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Nov 4, 2020 at 2:21am PST

Komentari (0)

Loading