Celebrity News

Teška ispovest Tanje Bošković: Para nikad nisam imala, plakala sam u tišini...

Glumica vanserijskog talenta i lepote otvorila je dušu i ispričala malo poznate detalje svog života...

Teška ispovest Tanje Bošković: Para nikad nisam imala, plakala sam u tišini...

Ata Images

Tanja Bošković gostovala je u emisiji “Balkanskom ulicom”, a ovom prilikom govorila je o najtežim trenucima s kojima se susretala tokom života. Istakla je da nikad nije imala para, da je volela da ih ulaže u decu i prave vrednosti, ali i da ni jednom nije bila zaprošena. Osim toga, odlazak tate nikad nije prebolela, a tuge ređale su se jedna za drugom...

- Najteže sam u životu podnela tatin odlazak, međutim on je otišao srećan i bez straha, bez grča. Ali ja znam da je on sa mnom i verujem u boga i znam da je tu. Čak mi je usfalila briga oko njega, ona svakodnevna i sasvim prozaična. Teško mi padaju i krajevi, kad se završava jedan komad, onda prestajete da se svakodnevno družite sa ljudima, tako da mi i premijere teško padaju između ostalog - ispričala je čuvena glumica te odgovorila na pitanje da li je ikada dobijala ljubavna pisma:

- Meni nikada niko nije pisao ta pisma, nisam ih zaslužila. Isto nikada nisam imala verenički prsten. Jedina osoba koja me je ikad zaprosila je bio Tika Stanić u predstavi “Očevi i oci”. Ni jedan prsten nisam bacila, jer ga nisam ni dobila. Recimo moja ćerka je sad dobila prsten i ja sam presrećna. Dobila je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju, meni su suze tekle.

PROČITAJTE: Tanja Bošković: Svu snagu sam potrošila, preživljavam siromaštvo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on Aug 29, 2015 at 1:15am PDT

Tanja Bošković s teškom gorčinom prisetila se da njenoj deci nikada nije odgovarao njen duh i temperament. Kako ističe, ćerka joj je stalno govorila da se očešlja, jer je uvek imala razbarušenu grivu dok su druge dame bile „uredne”...

- Nekad deci uopšte nije odgovoralo što sam bila tako mlada. Lana je govorila kao mala, molim te kad dolaziš u školu očešljaj se, jer sam nosila te duge razbarušene kose, a druge žene punđe i kratke kose. U mladosti nisu voleli što pevam, stalno sam pevala i igrala pa je bilo mama saberi se, ali sada mislim da im vrlo prija što sam ovakva. Oni su došli u godine kad mogu da podnesu moju različitost, ona nije jedostavna i ja nisam uobičajna mama. Imam utisak da se moja deca prilično ponose mnome i zbog toga sam presrećna - istakla je Tanja za emisiju „Balkanskom ulicom", a potom otkrila da nikada nije štedela novac.

- Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smsilu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto.

PROČITAJTE: Tanja Bošković: Mnogo sam patila što su me frajeri ostavljali brzo, žalim što nisam imala dar za udaju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milosch (@milosch84) on Oct 5, 2020 at 3:31pm PDT

Iako na prvu loptu ne deluje kao osetljiva osoba, Tanja je bila hipersenzitivna. Teško se nosila sa predrasudama, a zbog negativnih kritika znala je da plače u svoja četiri zida...

- Plakala sam u tišinama, kada me niko ne vidi nakon tih prekih pogleda i ružnih reči. Umetnika možete ubiti pogledom, preživela sam probe koje nikad neću zaboraviti. Desi se da probam neku ulogu, a ne mogu ništa, loše mi ide, ne razumem. Sedi koleginica ispred mene, drži noge na naslonu stolice i negoduje, radi ono “c,c,c”, e tad sam porasla. Inat je divna stvar.

- Onda su odjednom na ova moja usta izletele žabe krastače, zmijurine najgore, to je gnev. Pala sam u pravi pravcati gnev sa sve bacanjem nameštaja sa scene, podivljala sam, ali sam odrasla. Tad sam se uspravila i rekla - pusti me na miru, ja sad probam koliko god da mi treba. Dozvoljeno je pokušati i ne uspeti, dozvoljeno je i biti loš, baš me briga šta misli kritika - ispričala je Tanja i dodala:

- Glupost je neizlečiva ali je deo moje ličnosti i to je strašno važno, sve muke mimo mene prođoše. Strašno je važno da znate u životu da sve dolazi od boga i radujete mu se. U životu me ništa nije unazadilo, nešto me okrznulo po malo, ali samo sam se malo potresla i to je prošlo. Ne okrećem se, pamtim i skupljam samo dragulje, a one kaljave škripce iz cipela samo istresete i zaboravite. Zaboravljanje ružnih stvari je lekovito i jako važno za zdravlje. Samo od naših misli zavisi kakvi ćemo biti, naša sloboda je sloboda da izaberemo dobrotu, od nje se niko nije razboleo - završila je Tanja svoju emotivnu ispovest. 

PROČITAJTE: Tanja Bošković ne voli estetsku hirugiju: Ne bih volela da jednog dana neko pomisli da sam plastična viršla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Back to Disco (@backtodisko) on Oct 7, 2020 at 12:23am PDT

Komentari (0)

Loading