Celebrity News

Melina Džinović: Trenerka je sada pravi modni hit

Modna kreatorka o novim trendovima

Melina Džinović: Trenerka je sada pravi modni hit

Pandemija koronavirusa uticala je na poslovanje mnogih delatnosti, a pogođena je i modna industija. O tome je govorila dizajnerka Melina Džinović, čije haljine se prodaju u brojnim svetskim buticima.

– Moje haljine se prodaju svuda u svetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju kao pre, sve je stalo. Ne kukam, znam da će se moda vratiti u život, ali ko zna kad – ispričala je dizajnerka za „Star”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HAMEL (@hamelofficial) дана 21. Јул 2018. у 4:57 PDT

– Trebalo je da se održi „Nedelja mode onlajn”, ali to nije uspelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenerka poslednjih meseci glavni odevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne – dodala je Melina.

– Ali dobro, proći ćemo sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza – dodala je Melina, a zatim i ispričala da su ona i suprug Haris usredsređeni na sređivanje doma.

Sređivanje porodičnog doma prioritet

Boško Karanović

 

– Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo želeli. – bila je iskrena Melina.

Komentari (0)

Loading