Celebrity News

Sanja Marinković neutešna: Duša mi je prazna, nemam miran san!

Sanja Marinković pre nekoliko nedelja ostala je bez oca koji je iznenada preminuo usled teške bolesti. Voditeljka je i dalje neutešna...

Sanja Marinković neutešna: Duša mi je prazna, nemam miran san!

Sanja Marinković i dalje je neutešna zbog iznenadne smrti oca. Sve se desilo veoma brzo, a šok koji je doživela usled tragične vesti ne jenjava. 

Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću, to je bio veliki šok. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života, posle dva meseca. Ovo je prvi intervju koji ja dajem – rekla je Sanja za "Premijeru" i dodala da ni u ovim najtežim trenucima nije posegla za lekovima za smirenje.

Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lek za smirenje, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gde ima dosta parkova i ja budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno – bile je iskrena voditeljka.

PROČITAJTE: Sanja Marinković: Milion želja mi se nije ostvarilo

Sanja Marinković iskreno: Neke rane nikad ne zacele! 

Iako čvrsto stoji na svojim nogama nakon ovog teškog gubitka, Sanja se juče na „Instagramu” obratila svojim pratocima tužnim statusom u kom je istakla da mnogo pati i da joj duša ovih dana prazna. Zahvalila se svima na podršci i lepim rečima. 

- Kada ne bih bila zadovoljna svojim životom ja bih pokušavala da ga kreiram u skladu sa onim što hrani moju dušu. Nažalost ovih dana mi je duša prazna. Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san. Kažu da što je dublja ljubav, to je dublje i pamćenje i zato sam uverena da vreme ne leči sve. Neke rane zaista nikada ne zacele. Hvala svima na podršci i saosećanju. Posebno sam zahvalna jer imam privilegiju da radim posao koji volim i koji mi je uteha između svih razočaranja - poručila je Sanja koja je dobila pregršt divnih reči podrške. 

PROČITAJTE:  Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

 

Komentari (0)

Loading