Celebrity News

Marija Begram iskreno: Zavidim manekenkama!

Marija Bergam otkrila je da sve što ima veze s modom joj pričinjava izuzetno zadooljstvo, Možemo li da očekujemo da ova lepotica promeni profesiju, ostaje samo da vidimo...

Marija Begram iskreno: Zavidim manekenkama!

Poznata glumica Marija Bergam prošetala je pistom u ulozi modela na Beogradskoj nedelji mode u okviru projekta „Jači od straha“ koji je bio posvećen obeležavanju Dana borbe protiv raka dojke. Kako kaže, ovaj „modni izlet“ joj je bio zadovoljstvo. 

- Povod je bio važan i značajan, naravno, ali moram da priznam da mi je inače sve što ima veze sa modom pravo zadovoljstvo i odmor u odnosu na moj posao. Zavidim manekenkama! Ti se pojaviš, svi oko tebe rade, a ti se obučeš i prošetaš pistom i svi ti aplaudiraju. U glumi se znojiš, pa „razbijaš glavu“, pa si stalno pun sumnji kako si odigrao, da li ti je partner dobar  – rekla je lepa glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. 

Osvrnula se i na veliki uspeh serije „Senke nad Balkanom“ koja je i njoj donela slavu i veliku popularnost. 

- Možda je neskromno to reći, ali ja zaista osećam da od publike imam poštovanje, uprkos tim slobodnim scenama u seriji o kojima se najviše pričalo. I ovde u Srbiji i u regionu osećam da je tako. Nisu svi slobodni da mi priđu, ali stičem utisak da mnogi osećaju da su mi bliski, da se znamo. To je mnogo lepo i presrećna sam što sam svojom glumom to probudila u ljudima – istakla je glumica. 

PROČITAJTE: Marija Bergam i Leona Paraminski: Uživale smo u razbijanju predrasuda

K1 TV screenshot

 

Sa gledaocima je podelila i vest da je stručni saradnik na Fakultetu dramskih umetnosti i da joj i ta uloga – sasvim odgovara. 

- Veoma mi prija taj posao jer mislim da sam ja baš za to. Inače sam sva u knjigama i prija mi što sam zatrpana literaturom. Ja ne mogu da govorim o tome kakav uticaj ja imam na te mlade ljude, ali rad sa njima je za mene nešto što leči i što mi unosi radost u život – iskreno je priznala Marija. 

Na pitanje voditelja da li joj nedostaju njen rodni Kotor i Pariz u kojem je živela, Marija je rekla: 

- Nedostaje mi Kotor mnogo, da. Mnogo je smešno to što mi se leti moj narod u Crnoj Gori obraća na ruskom, ličim im na Ruskinju. A kada je reč o Parizu, nedostaju mi muzeji. Imala sam tu mogućnost, a neću otkriti kako i zašto, da kad god sam htela mnogla sam da uđem u sve muzeje. I onda sam sa bebom svakog dana vreme provodila u muzejima. To mi nedostaje. 

PROČITAJTE: Marija Bergam: U braku sam upoznala sebe

K1 TV screenshot

 

Marija je najavila i novu seriju koju ćemo uskoro moći da gledamo na malim ekranima u kojoj glumi jednu od glavnih uloga. 

- Reč je o seriji „12 reči“ i partner mi je Miloš Pejović. Zabavno je to što mi sada glumi muža, a u seriji „Budva na pjenu od mora“ mi je bio dečko. Ovo je kriminalistička serija, ali ne kao one koje smo navikli da gledamo, jer su ovde u fokusu advokati. Ja igram bivšu manekenku koja je u najsrećnijem braku na svetu, ima dva sina i obožava svog muža, ali, saznaje da je on u vezi sa kriminalom. Kada „padne“ ona preuzima veliku žrtvu kako bi ga spasila – otkrila je Marija Bergam.

– Mnogo sam se radovala ovom projektu kako me ljudi ne bi više povezivali samo sa „Senkama“ koje naravno obožavam, ali radovala sam se da se okušam i u drugim ulogama, drugačijim. 
 

Komentari (0)

Loading