Celebrity News

Cakana o krizi na estradi: Naš život je skuplji u odnosu na život nekog radnika

Pandemija koronavirusa uticala je na poslovanje mnogih delatnosti, a među njima su i muzičari.

Cakana o krizi na estradi: Naš život je skuplji u odnosu na život nekog radnika

Pandemija koronavirusa je mnogima promenila život. Nova pravila ponašanja donela su i promene u radu mnogih delatnosti, a posebno su pogođeni muzičari, koji već dugo vremena ne mogu da nastupaju. 

Dragica Radosavljević Cakana tvrdi da se polako navikava na drugačiji kućni budžet, iako je oduvek bila skromna.

 

– Krize ima svuda, ne samo kod nas. Nastupa nema i, nažalost, neće ih ni biti u skorije vreme. Navikli smo da živimo drugačiji život, sa malo više novca. Naš život je skuplji u odnosu na život nekog radnika. Drugačije se živi, drugačije su navike, standardi su drugačiji. Moja sestra, na primer, živi sa veoma malo para i ona je navikla na to. Ja prosto nisam navikla i treba da se naviknem, da ne budem alava na sve što vidim, iako ja to nisam, umem ja i skromno da živim. Nikad nisam bila prebogata, živela sam uvek normalno, možda samo malo bolje od drugih. Ispostavilo se da možemo brzo da se priviknemo i na to da nemamo, da ne možemo da se pružimo baš koliko bismo hteli. Ovo je taman situacija da se naviknemo na neki pristojan i normalan život, da kažem. Bitno je samo da smo zdravi. I temperaturu kad imamo, razmišljamo jedino 'jao, samo da nemam temperaturu, samo da sam zdrava', tako da sve ostalo pada u vodu –  rekla je Cakana za 24sedam.rs i ottkrila kako se osećala dok joj se sestra bila u bolnici zbog korone virusa.

 

 

Pročitajte:Dragica Radosavljević Cakana otvara vrata svog doma i otkriva - Podrška i razumevanje temelj su mog braka (foto)

 – Ne može ni da se opiše kako se neko oseća kad zna da mu je najrođenije na ivici života i smrti. To su strašne stvari kojih ne želim ni da se sećam. Moja sestra je sada dobro i sad često ide na testiranja. Otkako je ozdravila bila je na četiri testiranja i negativna je, na sreću. Mama je dobro, bile su obe u Beogradu mesec dana, pa sam ja vodila računa o njoj. Bilo je teško, ne mogu da kažem da je bilo lako, moja sestra je sada dobro, iako se ona vodi time da je i dalje ugrožena kao neko je preležao koronu. Ja mislim da su ti ljudi ipak najugroženiji i dalje pošto niko ne zna da nam objasni kakav je ovo virus, pa joj savetujem da se ne druži mnogo, čega se ona i pridržava – objasnila je pevačica.

Komentari (0)

Loading