Celebrity News

Melanija Tramp: Moja pastorka iz pakla!

Nakon što su isplivali detalji o sve gorem odnosu između prve dame Amerike i predsednikove ćerke Ivanke, ne znate da li da osuđujete Donaldovu suprugu ili da saosećate, budući da je priznala kako se u tako velikoj porodici oseća apsolutno usamljeno..

Melanija Tramp: Moja pastorka iz pakla!

Bela fasada koja krasi predsedničko zdanje u Americi možda je još i jedina stvar koja tu kuću odista čini u skladu sa svojim nazivom. Spolja nevino bela, unutra krije više prljavština aktuelne prve porodice SAD nego što je iko smeo da se opkladi.

Da ih konačno iznese na čistinu, nije se libila Stefani Vinston Volkof, bivša prijateljica i saradnica prve dame Melanije Tramp (50), koja se u svojoj ispovesti, čini se, naročito ostrvila upravo na nju. Naime, nekadašnja savetnica supruge Donalda Trampa (74) nedavno je objavila knjigu čiji naslov samog sebe opisuje. “Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom” naziv je štiva koje je za svega par meseci podiglo buru u američkoj javnosti.

PROČITAJTE: Melanija Tramp: Četiri godine tuge i nezadovljstva za prvu damu

U njemu inkriminiše predsednika i njegovu suprugu navodeći sumnje o potencijalnim finansijskim malverzacijama koje su izvršene tokom Donaldove inauguracije na funkciju u januaru 2017. godine. Međutim, mnogima su interesantniji bili oni detalji koji se vezuju za odnos prve dame i Donaldove ćerke Ivanke Tramp (38), o kojem se naširoko piše već godinama, a naročito otkako su se uselile u Belu kuću. Još davnašnji navodi ukazuju da se dve najvažnije ženske figure u ovoj “dinastiji” ne podnose gotovo još od priključenja Slovenke slavnoj porodici. Sukob je eskalirao otkako su i ulozi postali veći, pa su se Melanija i Ivanka praktično nadmetale za status “prve dame” koji je, iako prirodno pripada predsednikovoj supruzi, njegova ćerka videla kao nešto što bi njoj bolje stajalo.

PROČITAJTE: Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jul 7, 2020 at 6:57pm PDT

Stefani se u svojim memoarima priseća kako je Melanija u jednom trenutku prijateljici rekla da svu Donaldovu stariju decu, a posebno članove njegove porodice koji rade u Beloj kući, vidi kao “gomilu zmija”. Tu je, pre svega, mislila na Ivanku i njenog supruga Džareda Kušnera, koje navodno ne može da vidi očima. Bivša Melanijina savetnica takođe navodi da je prva dama činila sve kako bi sprečila da tokom pomenute inauguracije Ivanka bude u prvom planu na fotografijama. Ona je od saradnika tada tražila da blokiraju Ivanku gde god stignu, a niko tada nije smeo da joj kaže šta o tom potezu misli.

Svi smo bili preumorni i pod ogromnim stresom. Operacija “Blokirajte Ivanku” bila je poprilično sitničava s Melanijine strane. Ona je bila na misiji da to uradi. Tada smo, doduše, svi mislili da Ivanka nije trebalo da sebe eksponira na toj inauguraciji i otima Melaniji njen status – otkrila je Vinston Volkofova.

Kako je dalje objasnila, u Beloj kući se konstantno odvijala neprekidna bitka za prevlast između ove dve žene. Ona navodi da su Ivanka i njen suprug Kušner na sve načine gledali kako da uspostave kontrolu nad Melanijom i njenim delima kao prve dame i da su čak pokušali da umesto nje vode politiku iz Istočnog krila kuće.

PROČITAJTE: Melanija Tramp - Uplakana prva dama Amerike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was a beautiful evening at the @WhiteHouse celebrating #IndependenceDay 🇺🇸

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jul 5, 2020 at 9:25am PDT

Ivanka je bila uporna i nezaustavljiva u nameri da postane “prva ćerka-dama” i uzurpira sve ono što je po pravu pripadalo Melaniji. Želela je da bude jedina vidljiva žena u toj porodici – navela je Stefani.

Iz Melanijinog aktuelnog štaba ipak jesu poručili da ono o čemu autorka piše nije istina, nazvavši knjigu osvetničkom, i čak su dodali argument koji bi za ovu priču mogao da bude i važna poenta za isticanje.

Nekome ko tajno snima razgovore sa osobom koju naziva svojom najboljom prijateljicom ne bi trebalo da verujete ni reč. Takva ličnost je u svojoj najdubljoj suštini neiskrena i manipultivna – stoji u zvaničnom saopštenju.

Šta god mislili o Melaniji i njenim delima, ima velike istine u toj izjavi. Ako je već i sama prva dama toga svesna, možda će bolje povesti računa o tome kome sme da se poverava između zidina koje nevinost čuvaju samo na svojoj spoljašnjosti. Ma koliko da je unutra usamljena, uskoro ćemo na predsedničkim izborima saznati da li je prešla samo pola puta svoje golgote. A onda će morati da pronađe snagu za nove udarce.

Komentari (0)

Loading