Celebrity News

Milica Todorović otvorila dušu o deci: Često se zapitam da li sam zakasnila!

Mlada zvezda, koja je na estradu kročila pobedom na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", otkriva da u vezi nastoji da bude prirodna i svoja, da se ni zbog jednog muškarca ne bi menjala...

Milica Todorović otvorila dušu o deci: Često se zapitam da li sam zakasnila!

Godina koju polako ostavljamo iza nas za pevačicu Milicu Todorović bila je vrlo turbulentna. U martu, malo pre uvođena karantina, okončala je petomesečnu vezu sa glumcem Petrom Strugarem (32), u julu se zarazila koronavirusom i gotovo mesec dana provela na infuziji, a sve zajedno navelo ju je da iz korena promeni životne navike i smrša čak 12 kilograma.

- Uskoro planiram da počnem da vežbam tako da verujem da će efekat biti još bolji. Zapravo moje telo je takvo da mi se, čim smršam, svaki mišić nazire, pločice na stomaku isto. Ljudi koji godinama vežbaju ne mogu da veruju kada im pokažem noge. Međutim, svakako ću krenuti sa treninzima jer se uz njih bolje osećam.

Harizmatična Kruševljanka nedavno je objavila numeru "Uno beso" koja se zbog primamljivog, latino zvuka vrlo brzo zavrtela na radio stanicama. Uspeh tim povodom proslavila je žurkom kojom je istovremeno obeležila i svoj trideseti rođendan.

- Bilo je zaista divno. Okupila sam članove porodice i najbliže prijatelje i sa njima igrala i pevala duboko u noć. Dobila sam i divne čestitke, da uvek budem nasmejana i vedra, zdrava, da u narednom periodu organizujem dobre koncerte, da tridesete budu moje godine kada je reč o ljubavi, ali i da se ostvarim kao supruga i majka.

PROČITAJTE: Milica Todorović bez ustezanja o Petru Strugaru: Nije tačno da smo ponovo zajedno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Uno Beso" 👄 #milicatodorovic #unobeso

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Oct 12, 2020 at 10:32am PDT

Kako se nosi sa činjenicom da je zagazila u četvrtu deceniju života, da li su joj bivši partneri Petar Strugar i Miloš Paunović, sa kojim je provela pet godina, čestitali i

- Naravno da jesu. Reč je o odličnim, normalnim momcima, ne shvatam zašto bi bilo drugačije - rekla je Milica i otkrila da s bivšima ne pije kafu...

- Mislim da bi to bilo previše, stoga ne, ne idemo na kafu, ali zato se uvek jedni drugima lepo javimo, čestitamo praznike, slave, rođendane, novu godinu. Ja ni ne bih mogla drugačije da funkcionišem. Ni sa jednim od njih se nisam svađala, imala netrpeljive momente, nismo se rastajali zbog izdaja i prevara da bi između nas postojala zla kob.

PROČITAJTE: Milica Todorović pokazala majku, svi su oduševljeni njenom lepotom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brojimo sitno! 🤩🥳 "UNO BESO" u 18h na mom oficinalnom yt kanalu! 💋💋💋 #milicatodorovic #unobeso

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 27, 2020 at 8:01am PDT

Osim toga, Milica je za „Story” otkrila oseća li pritisak okoline kada su brak i deca u pitanju...

- Pomislim, naravno, a to se najčešće dešava kada sednem na kafu ili piće sa prijateljima koji imaju iskustva u tim poljima. Kada se latimo teme braka i roditeljstva, često se zapitam da li sam možda zakasnila, međutim, brzo shvatim da ne postoji vreme za ljubav i decu - rekla je Milica, pa dodala:

- Sve to nekako dođe samo po sebi i kad mu je vreme, odnosno kad nam sudbina to nameni. Ne kažem da bi trebalo da legnemo i da čekamo da nam se stvari dese same od sebe, ali činjenica je, i verujem da će se svi složiti, da najveći deo posla obavi neka viša sila.

Komentari (0)

Loading