Celebrity News

Emina Jahović progovorila o 30 dadilja svojih sinova!

EMina Jahović otvoreno o periodu koji su sinovi Jaman i Javuz proveli s dadiljama...

Emina Jahović progovorila o 30 dadilja svojih sinova!

Emina Jahović, koja je za svoje sinove Jamana i Javuza oduvek želela samo najbolje, sada je progovorila o svemu što je prošla s njima. Period nakon razvoda obojica su odlično prebrodila, iako su još uvek relativno mali. 

Pop zvezda prvi put je pričala o dadiljama svojih sinova, ističući da ih je promenila oko trideset, budući da joj se nijedna nije dopala. 

Kako je i sama istakla, prečesto su se smenjivale u njihovom domu u Istanbulu.

Emina Jahović imala spontani pobačaj: Izgubila sam bebu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 28, 2020 at 7:33am PDT

- Nikome nisam verovala. Promenila sam 30 dadilja za prvih godinu i po dana. Niko mi se nije dopadao - rekla je Emina na početku, pa dodala: 

– Imali smo jednu medicinsku sestru iz Bugarske. Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: „Ne može sad, on spava” ili slično. Pusti me, ženo, dete je moje! (smeh) Odmah sam sledeći dan rekla Mustafi da moramo da se rešimo te žene – rekla je Emina.

– Jedna dadilja bila je sjajna. Naučila je mog sina da spava na vreme, naučila ga je disciplini. Ja sam možda samo dva puta napustila decu nakratko a da to nije neki poslovni put – zaključila je poznata kantautorka za televiziju „Happy”.

Emina Jahović – Biografija kao filmski scenario (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 18, 2020 at 11:25am PDT

Emina Jahović i Mustafa Sandal - Svako živi svoje živote, ali smo u dobrim odnosima

Bez obzira na razvod, koji je za Eminu bio najveća životna prekretnica, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima zbog sinova. Nakon što su svi pregrmeli kritične momente, Emina je odlučila da se skroz povuče iz te priče ističući da su ona i Mustafa čak i previše bili u kontaktu nakon kraha ljubavi. Sada to više nije slučaj... 

– Mustafa i ja moramo da budemo u dobrim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno – rekla je za „Blic”, a zatim dodala:

– To je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dve godine smo bili mnogo više zajedno zbog dece, ali oni su sada pregrmeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na „Instagramu”, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao on i ja, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo – rekla je Emina u emisiji „Exkluzivno”!

Komentari (0)

Loading