Celebrity News

Jelenu Đoković uporedili s Didi Janković - Evo šta im je zajedničko!

Možda vam deluje nestvarno, ali njih dve zaista imaju nešto zajedničko...

Jelenu Đoković uporedili s Didi Janković - Evo šta im je zajedničko!

Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, na društvenim mrežama uporedili su s pevačicom Didi Janković. Jelena se inače ne oglašava na ovakve prozivke, ali ovog puta nije ostala dužna...

Jedan od tviteraša našalio se na račun materijalnog i finansijskog stanja ove dve popularne dame, budući da im je to jedina zajednička stavka, pa je šaljivo napisao: 

Novak Đoković se potpuno raznežio: Heroju tatin, hvala ti!

- Iskreno, ako imate grdilo para bolje bit' ka Dijana Janković, nego ka Jelena Đoković - a zatim dodao i naredni komentar: 

- Pa vi birajte hoćete li jahtom da ulećete u luku u Majami i snimate sa Šegijem ili da pravite sapun od majčinog mleka i trenirate veverice da otvaraju čakre.

Jelenu Đoković izuzetno je nasmejao ovaj status, pa je kroz smeh odgovorila: 

- Ja bih opet bila ja - napisala je Novakova supruga, koja se nakon ovoga više nije oglašavala.

Bljesak iz prošlosti: Fotografija Jelene i Novaka koju javnost nikada nije videla!


Osim luksuza koji joj svakako nije uskraćen, Jelena Đoković ipak je izabrala da svoj novac usmerava na prave vrednosti. I pored edukativnih i korisnih stvari, Jelena pronalazi vremena i za putovanja kojima ulepšava odrastanje i sazrevanje sina Stefana i ćerke Tare. Osim toga, brak s Novakom je na čvrstim nogama, pa joj potrošne materijalne stvari nisu neophodne. S druge strane, sreća je individualna stvar i svako je vidi na različite načine! 

Šta vi mislite, da li je sreća para puna vreća? 

 

Komentari (0)

Loading