Celebrity News

Čuvena zvezda latino sapunice oduševljena Bikovićem: Zgodan je i talentovan

Na glumčev šarm nije ostala ravnodušna ni legendarna "Zlobnica"

Čuvena zvezda latino sapunice oduševljena Bikovićem:  Zgodan je i talentovan

Miloš Biković je naš najpopularniji glumac mlađe generacije, koji je kadar delio čak i s holivudskim zvezdama kao što je Antonio Banderas.

Zapažene uloge koje su istakle njegov raskošni talenat ali i ličnu harizmu, učinile su da ga primete mnoge dame, a među njima je čak i venecuelanska glumica Gabrijela Spanić koja je domaćoj publici najpoznatija po naslovnoj ulozi u nekada veoma popularnoj latino noveli "Zlobnica".

Gabrijela je oduševljena Milošem i istakla je da bi volela da dali kadar sa našim popularnim glumcem.

 Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu, to bih baš volela - rekla je glumica za "Informer".

Pročitajte: Dijana Požarskaja - Nude mi milion da ih upoznam sa Bikovićem!

Nedavno je u srpskim medijima odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli, ali ona je tu informaciju demantovala.

- Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije, ali nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva - rekla je ona za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading