Celebrity News

Lunin trudnički stajling o kom bruje društvene mreže! (FOTO)

Luna Đogani uživa u blagoslovenom stanju, a sad je ponovo oduševila trudničkim stajlingom koji je pokazala na „Instagramu”...

Lunin trudnički stajling o kom bruje društvene mreže! (FOTO)

Mlada rijaliti zvezda Luna Đogani koja je nedavno obelodanila da čeka prvo dete s Markom Miljkovićem, u potpunosti uživa u trudnoći. Aktivna je, pa je ljudi često mogu videti kako šopinguje i posećuje kozmetičke salone. 

U potpuno nesvakidašnjem izdanju, Luna je bila u poseti jednoj beauty kući gde se tom prilikom i fotografisala sa svojim psom, kog inače vodi svuda sa sobom. 

Njen trudnički stajling privukao je veliku pažnju, budući da je na sebi imala gotovo sve u roze boji. Osim toga, sve je bilo izuzetno usklađeno - toplo i udobno što svakako priliči jednoj mladoj trudnici. 

Neki su čak i komentarisali da se Lunin stomačić već nazire, ali da ga ona još uvek vešto skriva širokom odećom.

Luna Đogani pokazala trudnički stomak - Drugo stanje, novi imidž! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 9, 2020 at 4:40am PST

Luna je u potpunosti predana planovima oko bebe

Lunu i Marka vest o prinovi potpuno je iznenadila, a rijaliti zvezda je nakon ovog saznanja javno priznala da je zatrudnela na letovanju. Putovanje na koje su otišli nakon veridbe rezultiralo je predivnim vestima, iako njih dvoje nisu planirali da se ostvare kao roditelji. 

Na veliko oduševljenje porodice i prijatelja, beba stiže sledeće godine, a Luna i Marko su već progovorili i o imenima. Oboje imaju različite želje, a pol još uvek nije poznat.

– Što se tiče Marka i mene, osećam i verujem da je on moj čovek za ceo život i da će naše dete, a bože zdravlja biće ih više, odrastati u zdravoj porodici. Markova želja je da se, ako bude dečak, zove Luka, a moje da devojčica bude Mia. Koincidencija je da će, koje god ime da damo, sin ili ćerka imati početno slovo mog ili Markovog imena – ispričala je Luna nedavno za „Svet”.

Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 21, 2020 at 7:02am PDT

 

Komentari (0)

Loading