Celebrity News

Tanja neutešna: Moram da spasem decu od čoveka koji im je zatrovao mozgove!

Borba za decu ne prestaje!

Tanja neutešna: Moram da spasem decu od čoveka koji im je zatrovao mozgove!

Nakon višemesečne agonije, Tanja Savić još uvek ne spava mirnim snom. Sinovi su i dalje kod njenog zakonitog supruga Dušana Jovančevića, a borba za starateljstvo i dalje traje. 

Prema njenim i tvrdnjama domaćih medija, suprug Dušan bespravno je odveo decu u Australiju i od tada se njenim problemima kraj ne nazire.

U iskrenoj ispovesti za magazin „Hello!” Tanja je nedavno priznala da se boji da je Dušan loše uticao na sinove i pridobio ih na svoju stranu.

Nastavlja se agonija Tanje Savić: Dušan ima drugu ženu, treće dete na putu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Mar 30, 2019 at 6:59am PDT

‒ Dečacima je veoma važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli, bezbroj puta su mu i oni govorili: „Nemoj, tata, da piješ”. Obećao bi da neće, ali reč je držao do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit.

- Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa čovekom sklonom alkoholu znaju o čemu govorim. On ne shvata da, hteli ili ne, roditelji prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvojica jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću da to sprečim, ako već nije kasno.

Dušan Jovančević: Tanja krije da je bolesna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Nov 5, 2020 at 1:59pm PST

Tanja Savić - Ne želim da moji sinovi sutra maltretiraju svoje žene! 

Izgleda da su se ove Tanjine priče obistinile. Još uvek nije videla decu, a sada je istakla da na sve načine mora da dođe od njih, budući da Dušan ima prevelik uticaj na njih. 

– Ta knjiga (brak sa Dušanom) je zatvorena za mene. Ja imam svoju decu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim kod psihologa, da ih spasem od čoveka koji im je zatrovao mozgove – ispričala je Tanja za „IdjTV” i dodala:

– Velika borba me čeka, da moja deca ne budu sutra kao on, da ne maltretiraju svoje žene i da ne zagorčavaju ljudima oko sebe živote – prenosi „Srbija danas”. 

Tanja je svesna da će put ka ostvarenju cilja biti izuzetno trnovit i bolan. Očekuje je velika borba iz koje će, nadamo se izaći kao pobednik.

Tanja Savić neutešna zbog suprugovih ucena, proživljava pakao: Ne znam gde će me zatvoriti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on May 3, 2019 at 8:44am PDT

 

Komentari (1)

Loading
Dusica Durman

19:16 10.11.2020

Ja razumem bol majke za decom ali da ne preduzima ništa već samo kuka u medijima, i svaki dan se oglašava i nariče u nedogled kao indijska serija, e to ne razumem. Pri tome se malo ubace i sličice u ful izdanju... Ovo prelazi već u rijaliti. Koliko žena u Srbiji i u svetu vode te bitke ali se ne oglašavaju, o njima se ne piše, ne slikaju se i ne poziraju? Neko će reći ali ona je javna ličnost. Ja kažem majka je uvek ista, bila javna ili ne javna i svojoj deci najdraža. Ali sa tim se ne manipuliše. A ovo već jeste manipulacija. I Tanja dosta više vašeg prljavog veša. A što se tiče dece, da si više bila sa njima ne bi ih otac lako odveo i okrenuo protiv tebe, i da ti je toliko tesko našla bi načina peške do njih da odeš. Znači, ne koristi svoj privatan život za marketing, ružno je. Kad slava prodje teško se vraća, pogotovo ne ovako.