Celebrity News

Teška životna priča Slađe Alegro: Jeli smo hleb star šest dana!

Pevačica se osvrnula na teško detinjstvo kao i na period tokom poplava u Obrenovcu...

Teška životna priča Slađe Alegro: Jeli smo hleb star šest dana!

Ata Images

Slađa Alegro otvorila je dušu i ispričala tešku životnu priču. Veliki uticaj na nju ostavile su majske poplave, a na siromaštvu u detinjstvu gleda kao na veliku lekciju. 

- Moje detinjstvo bilo je prelepo, nije nam falilo ni kada nismo imali nove patike, novi ranac. Bila je godina bombardovanja, bilo je jedva da se jede, dešavalo se da se jede hleb od pet, šest dana. Nisam bila ljuta što nema, nisam to zamerala. Tada smo živeli od ljubavi, igre, pesme i to me je naučilo, kao i sada u ovoj situaciji, da može da se živi sa manje novca - rekla je Slađa u emisiji "Premijera - vikend-specijal". 

Slađa je inače rodom iz Obrenovca, pa se s gorčinom prisetila i poplava koje su pre nekoliko godina zahvatile njeno rodno mesto. 

UPUTILA JOJ NAJLEPŠE REČI: Slađa Alegro pokazala svima kako izgleda njena majka (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Oct 14, 2020 at 6:36am PDT

Slađa Alegro - Poplave su najgori deo mog života

- Ovde sam bila (u Obrenovcu), to je jedan veoma loš period mog života. Dolazi ta grozna poplava, ja sam bila u stanu sa roditeljima, živeli smo još zajedno jer je tata bio veoma loše. Te noći sam bila u stanu, na četvrtom spratu, jednu noć smo ostali tu, pokušali da se izvučemo, ali nije bilo uspešno. Stigao je čamac, ja sam ga jedva spustila na prvi sprat. Nas je bilo troje, a vojska je rekla da može samo nas dvoje da uđe. Bila sam puna gneva na život, nisam želela da ih pustim same, a nisam želela majku da ostavim jer ne znam šta može da se desi. Bili smo bez struje, vode, grejanja - rekla je pevačica.


Pevačica je ispričala kroz kakvu je agoniju prošla tokom poplava, a najteže joj je pala očeva smrt nakon toga.

- Moj otac je bio bolestan, skoro pa nepokretan. Naviru problemi jedan za drugim, a ti nemaš rešenje. Mislim da smo mi među prvima koji su se vratili u grad nakon poplava. Ništa nije radilo, osim jedne banke i jedne prodavnice. U septembru je tada preminuo posle godinu dana ozbiljne bolesti, ali borili smo se lavovski i znam da je otišao na neko lepše mesto.

Slađa Alegro proslavila poseban datum: Ti si sve na svetu što volim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Oct 18, 2020 at 1:46am PDT

- Kada je svanulo, voda je samo dolazila, videla sam da nosi, da nosi živote, uspomene, stvari, sve što je neko nekada napravio i tada sam shvatila da smo svi jednaki. Izvukli su nas i moja kuma nas je dočekala raširenih ruku na Altini. Tu smo bili mesec dana.

Ranije, Slađa je na svom „Instagram” profilu objavila svoju sliku iz detinjstva. U crvenoj haljinici, potpuno srećna i bezbrižna.

- Mala Slađa - pre nekih četrdesetak godina. Bogovađa. Selo gde je rođen moj otac, mesto gde sam provela srećno detinjstvo. Baba Slavka i deda Srba, miris sataraša i domaćeg hleba. Pašteta i paradajz. Od slatkiša na meniju ili strinin sladoled (ako nas sreća posluzi) ili šlag bez mleka u koji baba ubaci maline.Purenjaci. Trudiću se da i moje dete oseti bezbrižnost, osmeh, bezgraničnu ljubav porodice .Da pamti sa osmehom ovako baš kao i ja - glasile su Slađine reči u opisu ove fotografije...

BOLNA ISPOVEST: Slađa Alegro progovorila o PAKLU koji je preživela pre 5 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Oct 26, 2020 at 8:50am PDT

 

Komentari (0)

Loading