Celebrity News

Leonardo je oličenje pravog muškarca, stomačić u petoj deceniji je seksi!

Leonardo Dikaprio puni 46 godina i briga ga da bude fit!

Leonardo je oličenje pravog muškarca, stomačić u petoj deceniji je seksi!

Holivudski glumac i oskarovac danas puni 46. godina, a izgleda da s njegovim uspesima i projektima raste i njegov stomak. Mnogi se pitaju gde je nestao najzgodniji neženja, a muškarcima širom sveta uopšte nije jasno šta žene i dalje vide u njemu. 

Više ne izgleda kao savršen muškarac, a i dalje ga žele

Leonardo Dikaprio, čije je srce ukrala prezgodna Kamila Morone, bio je i ostao najpoželjniji muškarac. Najbolje godine donele su mu mnoge projekte i uloge zbog kojih ga žene i danas stavljaju na pijedestal, međutim, neminovno je da je od tako dobrog frajera ostala samo bleda senka.

Ako se setite Leonarda iz filma „Titanik” ili „Krvavog dijamanta”, shvatićete da je doživeo ogromnu transformaciju. 

Dikaprio je pustio stomak, koža mu se otromboljila, a mnogi zluradi komentari na društvenim mrežama u fokus stavljaju sve ove njegove nesavršenosti. Da potpuno ne haje za svoj izgled i komentare, pokazao je i na plaži u Malibuu gde je letovao s porodicom.

U negativnim komentarima na društvenim mrežama prednjače muškarci, dok žene i dalje govore da je Leonardo seksi i sa ovim stomačićem...

Šta vi mislite? 

CEO SVET VIDEO JE NJIHOVU LJUBAV: Leonardo Dikaprio i Kamila Morone zablistali zajedno u Kanu! (foto)

Da li to ljubav pravi od nas slabiće? 

Kamila Morone u potpunosti je osvojila Leonardovo srce, a mnogima nije jasno kako je ovakav frajer mogao sebi da dozvoli da se pored ovakve lepotice toliko zapusti. Njegova 23 godine mlađa izabranica, koja izgleda kao da je ovog trenutka sišla s naslovne strane, izjavom o njihovoj ljubavi nedavno je uzdrmala javnost. Ovo je ujedno prva i poslednja izjava Kamile o Leonardu. 

– Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu, kao i u istoriji sveta, gde je bila velika razlika u godinama. Mislim da svako treba da bude sa onim s kim želi – rekla je Kamila i time još jednom pokušala da „zapuši” usta svim zlobnicima.

Zbog glumčeve očaranosti Kamilom, u javnosti se čak pročula vest i da će oskarovac stati na „ludi kamen”. To je, čini se, poslednja slamka za koju nekadašnji frajer pokušava da se uhvati. Iako ga ženidba nikad nije zanimala, Leonardo je svestan da, ukoliko ga Kamila ostavi, debeo džep neće biti od velike pomoći da svoju podužu listu lepotica nastavi tamo gde je na trenutak presekao...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

that one time i had hair and makeup

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Sep 5, 2020 at 12:30pm PDT

 

Komentari (0)

Loading