Celebrity News

Marina Tucaković ekskluzivno za "Story": Loše se osećam

Žena koju mnogi nazivaju "majkom estrade" otkrila nam je da li pronalazi podršku u porodici

Marina Tucaković ekskluzivno za "Story": Loše se osećam

Kakve želje dolaze u obzir kada nekoga zovete kako biste mu čestitali rođendan – da li su na vrhu tog spiska srdačne i iskrene nade da će draga osoba biti zdrava, uspešna i nadasve srećna? Ako je ličnost zbilja toliko bliska, obično se u čestitki nađu i neke personalnije želje, uglavnom vezane za posebnu stvar koja joj u datom trenutku nedostaje, za koju znate da bi joj naročito obojila svakodnevicu. Nama zaista draga osoba Marina Tucaković napunila je prošle nedelje 67 godina i nekako se ispostavilo da se u svemu onome što joj trenutno možemo poželeti, a što joj je u ovim trenucima istinski neophodno, ipak kriju pomenute osnove.

Nekome banalne i neoriginalne, za Marinu životno važne. Naravno, uspeha je do sada imala napretek. Taman kada više nijednu pesmu u životu ne bi napisala, što joj svakako ne želimo, ušla je Marina uveliko u istoriju domaće muzičke scene. Da joj poželimo sreću – naravno, uvek i u svakom trenutku. Ta jednostavna, ali mnogima nedokučiva stvar, krasila je njen osmeh godinama. Međutim, činilo se nekako posebno važno da joj u datim okolnostima poželimo dobro zdravlje.

Svima je, nažalost, poznato da Marina već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine. Iako se u početku činilo da će ta životna prepreka brzo biti otklonjena, budući da je bila podvrgnuta brzoj operaciji, ispostavilo se da je problem daleko složeniji nego što se činilo, između ostalog, i zato što je Marina predugo odugovlačila sa odlukom da ode na pregled. Mediji su podrobno pratili napredak njenog stanja, ali poslednjih nekoliko meseci nastao je muk.

 

 

Pročitajte: Marina Tucaković - Odbolovala sam više nego što treba za jedan život

Nakon optimističnih vesti početkom godine, usledilo je ćutanje, ali i neprijatno iznenađenje od Marine koja je nedavno na društvenim mrežama objavila pesimističnu poruku: “Da sam samo loše, bila bih bolje nego sada”. Svima je bilo jasno da je ponovo nastupila teška epizoda u njenoj višegodišnjoj borbi, a u skladu sa čitavom situacijom nije bilo dvojbe da ćemo Marini prilikom naše rođendanske čestitke najpre postaviti to jednostavno i krucijalno pitanje – “kako ste”?

– Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemoterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam – nastavila je Marina u pesimističnom tonu u izjavi za “Story”. Ono čega se javnost plašila, još jednom je potvrđeno kao nesrećna realnost. Čuveni tekstopisac nema preterano ohrabrujuće vesti. Umesto toga, saopštava nam da je prekinula s terapijama u inostranstvu kojima je dugo bila podvrgnuta, te da je čitavo njeno lečenje u ovim trenucima na onkologiji u Beogradu.

Uz nade da će se ipak osećati bolje, kao i zahvalnost na čestitikama i lepim željama povodom njenog rođendana, poručila nam je i da svoju trenutnu situaciju samo sagleda realno. Za nju, kao poznatog večitog optimistu, to sada znači da sve nastoji da analizira sa distance. Pitali smo Marinu kako se tokom ove teške bitke oseća na psihološkom nivou, verovatno jednom od najjačih uporišta njene velike borbe.

Ceo intervju sa Marinom Tucaković pronađite u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 17. novembra! 

story

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading