Celebrity News

Brže nego što je bilo ko očekivao: Udaje se Luna Đogani!

Luna Đogani otkrila je da ona i nje verenik Marko Miljković planiraju da se venčaju pre nego što se rodi beba...

Brže nego što je bilo ko očekivao: Udaje se Luna Đogani!

Luna Đogani konačno je potvrdila kada će stati na „ludi kamen”. Ova informacija oduševila je sve njene fanove, a nestrpljenje zbog glamurozne svadbe raste iz dana u dan. 

Mlada rijaliti zvezda otkrila je da ne želi da rodi vanbračno dete, pa će brže-bolje, pre porođaja, svom izabraniku reći sudbonosno „da”. 

– Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i s mamom jer je ona tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim – rekla je Luna za „Informer”.

Lunin trudnički stajling o kom bruje društvene mreže! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 23, 2020 at 12:07pm PDT

Luna Đogani: Pravo čudo je što sam ostala trudna

Luna ne krije oduševljenje prelepim vestima, budući da su joj lekari više puta rekli da neće moći da ostane u drugom stanju...

– Moja trudnoća je pravo čudo jer su mi lekari u više navrata govorili da možda neću moći da zatrudnim. Imala sam razne ginekološke probleme i intervencije. Marko i ja smo svakako radili na bebi, ali nismo ni sanjali da će se sve dogoditi ovako brzo. Kada smo čuli bebine otkucaje srca, počeli smo da plačemo od sreće – ističe Đoganijeva i dodaje da joj mnogi prognoziraju da će roditi dečaka:

Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 21, 2020 at 7:02am PDT

– Nije mi bitno kog će pola biti beba. Najvažnije je da bude zdrava. Nemam osećaj o tome da li će biti dečak ili devojčica, ali svi u mom okruženju nekako osećaju da nosim muško dete.

Koliko god suludo zvučalo, Luna je potvrdila da će bebi dati ime koje je planirala s bivšim rijaliti dečkom Slobom Radanovićem.

– Ako bude žensko, zvaće se Mia, a ako bude muško, Luka. Marko hoće da mu rodim petoro dece! Ja bih ipak volela da se zaustavimo na troje. Mislim da je to sasvim dovoljno – smatra rijaliti zvezda.

Komentari (1)

Loading