Celebrity News

Majka Tanje Savić otvorila dušu: Nepoznati detalji o zetu Dušanu

Sve više šokatnih detalja isplivava u javnost

Majka Tanje Savić otvorila dušu: Nepoznati detalji o zetu Dušanu

Retko koja priča je privukla toliku pažnju javnosti u poslednje vreme kao bračni problemi Tanje Savić. Iako se dugo nagađalo da joj u braku sa Dušanom Jovančevićem ne cvetaju ruže, pevačica je to tek pre izvesnog vremena potvrdila.

 

 

Da prolazi kroz težak period, priznala je kada je u avgustu objavila fotografiju sa sinovima, desetogodišnjim Maksimom i dve godine mlađim Đorđem, i napisala da ne može da stupi u kontak s njima

 „Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Ja više ne mogu da ćutim, neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno.“ 

Instagram/Tanja Savić

 

 

Ova njena objava odjeknula je u javnosti,a sukob sa suprugom se produbio. Dok se Tanja bori da vrati svoju decu, do javnosti dolaze šokatne informacije o tome šta je preživljavala u braku sa Dušanom. Sada  je i njena majka iznela svoju stranu priče.

– Ne pamtim kad sam Dušana videla poslednji put. Možda pre Vaskrsa. Tada je trebalo da deca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće – ispričala je ona u u emisiji "Glamur".

– Dušan je odveo na mučki način decu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htela ništa da priča, da nam je rekla na vreme sve bi bilo drugačije", započinje priču pevačicina mama i dodaje:

story

 

– On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. Voleo je da popije, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo, nije se izlečio. Kako deca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gde je, a deca mala kako će. Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji – rekla je majka Tanje Savić.

 

Komentari (0)

Loading