Celebrity News

Kraj ljubavi? Aleks u strahu zbog drastičnog poteza voljene!

Ako je prevari, Aleks će platiti basnoslovnu cifru...

Kraj ljubavi? Aleks u strahu zbog drastičnog poteza voljene!

Dženifer Lopez i Aleks Rodirgez venčanje su odložili zbog pandemije koronavirusa, a sada se čini se kao da su ipak uradili pravu stvar. 

Inostarani mediji ne prestaju da bruje o detaljima predbračnog ugovora koji je glavni razlog razdora u nekad maloj i srećnoj porodici Džej Lo. 

Prema pisanju tabloida "Woman's Day" običan komad papira uzrok je novih trzavica u vezi Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, međutim latino diva ne odustaje od toga da njen budući suprug pristane na sve navedeno i konačno stavi svoj potpis na sporazumni ugovor. 

Frizura koju je ponela Džej Lo bolje stoji ovoj Srpkinji! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Klauzula o neveri - Ako je prevari gubi milione! 

Aleks Rodrigez sateran je uza zid, a njegovi advokati mu savetuju da se bori. On će, naime, izgubiti milione ukoliko prevari svoju dragu, a cifra koju će platiti je 250 miliona dolara. S obzirom na to da Aleks još uvek nije potpisao ovaj ugovor, Dženifer Lopez taj njegov potez već doživljava kao izdaju. Izvor blizak paru navodi da je latino diva spremna i da ga nazove prevarantom, a u najgorem slučaji i ostavi. 

- Predbračni ugovor jako ih je udaljio i često se svađaju. Dženifer je spremna da Aleksa nazove prevarantom i ostaviti ga ako odbije da potpiše - otkrio je izvor blizak slavnom paru. 

- Problem je u tome što su oboje navikli da budu sa manje poznatim i bogatim osobama i očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahteve - dodaje izvor.

- Dženifer tera Aleksa da potpiše 'klauzulu o neveri'. U tom će slučaju, ako je prevari, moraće da plati neverovatnih 250 miliona dolara! Njegovi advokati insistiraju na tome da se bori. Odnosi u njihovom domu zato baš i nisu najbolji u poslednje vreme - zaključuje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pre samo nekoliko meseci, Džej Lo toliko je bila srećna u ljubavi da je čak javno govorila koliko joj je srce slomljeno zbog otkazanog venčanja. 

– Slomljeno mi je srce što smo morali da odložimo venčanje jer smo imali neke sjajne planove za taj događaj, ali takođe verujem da Bog ima veći plan pa samo treba da sačekamo i vidimo kako će se situacija odvijati. Naravno, sve je ovo razočaravajuće jer nakon “Superboula” i završetka snimanja filma “Svet plesa” želela sam da uzmem odmor kako bih se u potpunosti posvetila planiranju venčanja, a sada je sve na čekanju – požalila se Lopezova, a sad ostaje da vidimo da li do venčanja uopšte i doći. 

Šta vi mislite, da li će Aleks potpisati ugovor? 

 

Komentari (0)

Loading