Celebrity News

Sestre Rodić bez trunke šminke - Usudile se da pokažu pravo lice! (VIDEO)

Sestre Rodić osvojile su simpatije šireg auditorijuma, a sada su pokazale i kako izgledaju bez trunke šminke. Mnogi su pozitivno iznenađeni!

Sestre Rodić bez trunke šminke - Usudile se da pokažu pravo lice! (VIDEO)

Otkako se njihova sestra Bogdana Rodić udala za Veljka Ražnatovića, Nataša i Bojana ne prestaju da intrigiraju javnost. 

Medijima i širokom auditorijumu interesantni su detalji njihovog privatnog života, a one se trude da s njima povremeno podele delić intime na „Instagramu”. 

Bojana Rodić, koja se nedavno preselila u porodičnu kuću Mirka Šijana, voli svoje slobodno vreme da provodi i sa sestrom Natašom, pa je tako iskoristila priliku da svima pokaže koliko se vole, ali i koliko dobro izgledaju bez trunke šminke. 

Bojana Rodić i Mirko Šijan u pustinjskoj avanturi - Slika zbog koje gori „Instagram”!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

U opuštenom prilogu koji je Bojana objavila na svom nalogu, mnogi su bili iznenađeni njihovim prirodnim izgledom. S obzirom na to da su bile u pidžamama, pretpostavlja se da je ovaj video nastao u ranim jutarnjim časovima te je njihova lepota i svežina zaista zapanjujuća. 

U jednom trenutku, Bojana je zumirala Natašino lice pa ako ste na trenutak posumnjali da li je zaista u pitanju no makeup look, ako fotografije lažu, snimak ne laže. 

Pogledajte kako ove poznate dame izgledaju bez šminke! 

Bojana Rodić srećna je u ljubavi s Mirkom Šijanom, a nedavno su bili i na zanimljivom letovanju u Egiptu. Uživali su punim plućima, a svakodnevno su objavljivali i zanimljive priloge sa safarija i raznih pustolovina.

S druge strane, ljubavni život Nataše Rodić intrigira javnost, budući da o potencijalnom dečku i udvaračima ne znamo gotovo ništa. 

Zato se postavlja pitanje, ko je zadužen za blistavi izgled prelepe Nataše...

Kažu da je Šijanova bivša ista Bojana Rodić, uverite se i sami!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Komentari (0)

Loading