Celebrity News

Kažu da je Šijanova bivša ista Bojana Rodić, uverite se i sami!

Kažu da je Šijanova bivša ista Bojana Rodić, uverite se i sami!

Šijanova bivša, Olja Radoičić, prava je bomba zbog koje je danas eksplodirao „Instagram”. Naime, nije samo interesantna činjenica što super izgleda, već i to što neodoljivo podseća na njegovu sadašnju ljubav, Bojanu Rodić. 

Šijanova bivša danas je zavredila veliku medijsku pažnju zbog izuzetne sličnosti s Bojanom Rodić, a fotografija koju je objavila na svom nalogu izazvala je lavinu komentara.

Provokativna zanosna slika iz džakuzija, u žutom bikiniju, prelepe Olje Radoičić posvedočila je ogromnoj sličnosti s Rodićevom.

NE PROPUSTITE: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje – Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @oljaradoicic on Aug 31, 2020 at 11:45am PDT

Zgodne, seksi brinete, svoju atraktivnost s ponosom ističu na „Instagramu” te su zbog toga mnogi prokomentarisali da Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, ima istančan ukus kada su brinete u pitanju.

Posle Bojaninih i Oljinih slika, jedno je sigurno – Mirko Šijan oduvek je birao samo prave lepotice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @oljaradoicic on Aug 27, 2020 at 8:55am PDT

Šijanova bivša ista Bojana, ali od Rodićeve nema lepše i bolje 

Mirko Šijan uživa u skladnoj vezi s Bojanom Rodić, a da u njihovoj ljubavi cvetaju ruže, posvedočila je i njegova majka, estradna umetnica Goca Božinovska.

Pevačica je istakla da je Bojana lepa, dobra i vaspitana, kao i da se u njihovoj porodici sprema veliko veselje. Naime, njen sin Mirko spreman je da se ženi, ali svadba zbog pandemije koronavirusa neće biti održana ove godine, već najverovatnije naredne.

Goca je za „Kurir Stars” istakla da je već počela s renoviranjem porodične kuće i naglasila da će sinu i snaji obezbediti sve što im treba.

– Jedva čekam da vozam bebu u kolicima. Šta meni drugo preostaje? Bojana je ista ja, prava čigrica! Toliko jedno vaspitano i dobro dete. Vidim da se mnogo vole i baš mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, oni neka uživaju. Moja snaja ne mora ništa da radi, samo neka mi podari unuče i ja ću biti presrećna! Od Mirka su napravili nekakvog delinkventa, a on je dobar kao hleb! Vredan, poslušan, fin mladić… Jedva čekam da se oženi rekla je Goca.

NE PROPUSTITE: ĆERKA ove pevačice se retko pojavljuje u javnosti, a prava je BOMBA! Evo zašto je Goca ponosna na nju! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jul 3, 2020 at 2:51am PDT

Ni Mirko ne štedi komplimente kada je reč o Bojani

– Ništa ne planiramo, živimo spontano. O tome šta radimo mogu da pričam satima. Provodimo najjače vreme, šta nam se radi u datom trenutku, to radimo – rekao je za „Blic” Mirko, koji živi sa Bojanom u porodičnom domu u Surčinu.

Na pitanje da li planira da odvede Bojanu pred oltar, Mirko je imao zanimljiv odgovor.

– Kako znate da se nismo venčali tajno? E, vi ništa ne znate. Šalu na stranu, evo da pitam Bojanu: ‘Je l’ se venčavamo ove godine ili ne?’ Kaže isto što i ja, mi smo već venčani, ali to niko ne zna – rekao je Mirko, a onda dodao:

– Ne možemo to da znamo. Nemamo nikakve planove. Moji planovi se menjaju tako brzo da možemo i sad da odemo da se venčamo – poručio je sin pevačice koji je u svojoj devojci pronašao sve ono za čim je tragao.

– Veza s Bojanom nije najduža, ali biće. Našao sam sve kod nje, ona ima sve kvalitete – rekao je Mirko.

NE PROPUSTITE: Bojana Rodić srušila „Instagram“! Vrela fotka koja hipnotiše!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Aug 27, 2019 at 10:01am PDT

Komentari (0)

Loading