Celebrity News

Ivana Korab za "Story": Teška borba za majčinstvo

U intimnoj ispovesti naša poznata manekenka s internacionalnom karijerom otkriva da će krajem januara dobiti dečaka

Ivana Korab za  "Story": Teška borba za majčinstvo

O njoj se dosta pisalo i pričalo. Dugo je bila tema svih medija, a ona je mudro ćutala. Retko kada je davala intervjue koji nemaju veze s njenom profesijom, ali kada je rešila da progovori, model Ivana Korab (34) sve nas je iznenadila. Svašta je otkrila manekenka koja je do početka pandemije koronavirusa živela i radila u Los Anđelesu.

Osim što otpočinje dva ozbiljna poslovna poduhvata u rodnom gradu, Beograđanka iskrenog osmeha uhvatila se ukoštac s privatnim preduzetništvom tokom trudnoće. Saznali smo da je trudna putem društvenih mreža, stomačić joj se već nazirao, ali nismo znali ništa više od toga kada smo je pozvali da se fotografiše za naš časopis.

Manekenka koja već ima jedan kratak brak iza sebe rešila je da nam otkrije da je bebu, dečaka koga će dobiti krajem januara, začela putem vantelesne oplodnje. Tema o kojoj retko ko hoće da priča njoj je išla s lakoćom, i pored toga što se bavi javnim poslom i javnost je zna. Ivana je otkrila i da je zbog trudnoće morala da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu – treninga.

Bebu će na zimu dobiti sa svojim suprugom, to je sledeće iznenađenje koje nam je priredila. Naime, sa svojim izabranikom Ivana se venčala u tajnosti pre skoro dve godine, a on već ima ćerku iz prvog braka.

 U kom ste mesecu trudnoće i kada vam je termin za porođaj? Da li ste imali do sada mučnine ili neke neprijatnosti od početka trudnoće?

- Sada ulazim u sedmi mesec, a doktor mi je rekao da već od kraja januara mogu da se pripremam. Od silnog posla i ne stižem da mislim o tome kako se osećam, mada, osim mučnina, još uvek nemam nikakvih smetnji.

 

 

Da li znate kog je pola beba? Šta ste priželjkivali, devojčicu ili dečaka?

- Znamo da je dečak. Mnogi su prokomentarisali da sam ja prava mama za dečaka mada je meni samo bitno da je beba zdrava i da je sve kako treba. Svakako želim i dečaka i devojčicu.

Da li ste vaš izabranik i vi odabrali ime za naslednika?

- Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalna. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji. 

Uporedo s lepim privatnim, imate i dobre poslovne vesti, zar ne? Krenuli ste sa dva biznisa u vašem rodnom gradu. Otvorena je radnja s vašim brendom, a da li je otvorena i radnja sa zdravom hranom i koliko vam je bilo naporno da sve te poslovne aktivnosti iznesete u trudnoći?

- Jeste, otvorila sam radnju s brendom sportske opreme koji nosi moje ime. Restoran zdrave brze hrane još uvek nismo otvorili, ali planiramo uskoro. Zato i ne stižem da mislim na trudnoću.
Ima tu mnogo novih stvari za mene koje mi zaista oduzimaju previše vremena. Radim celog života i nisam neko ko se plaši obaveza, niti obima posla. Budući da nisam razmažena trudnica, prilično dobro manevrišem poslovnim obavezama. Jedino me moj dragi posle dvanaest sati koje provedem na nogama odvuče kući uz komentar da preterujem.

Budući da ste uvek bili fizički aktivni, kako se ponašate u trudnoći i da li ste uopšte, zbog stanja u kom ste, radili vežbe?

-  Prestala sam da treniram još kada sam otpočela proces vantelesne oplodnje jer mi je doktor rekao da mi je telo previše zategnuto i u mišićima, kao i da moram tu mišićavost da svedem na manju meru. Otkad sam ostala trudna, lekari su mi rekli da mogu samo u laganu šetnju, kao i da smem da praktikujem isključivo neke lagane aktivnosti. Naglasili su mi da ne smem nikako da treniram kao dotad. 

Ceo intervju sa Ivanom Korab pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY", koji je u prodaji do 17. novembra! 

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading