Celebrity News

Najzad otkriveno zašto je Bred Pit ostavio tri decenije mlađu manekenku

13/11/2020

Raskid sa zgodnom manekenkom Nikol Poturalski iznenadio javnost

Photo by Chelsea Guglielmino Getty Images via Guliver

Holivudski glumac Bred Pit pre nekoliko meseci uplovio je u vezu s udatom manekenkom Nikol Poturalski, koja je od njega mlađa čak tri decenije. I taman kad se činilo da je glumac najzad srećan nakon teškog razvoda od Anđeline Džoli, stigla je vest da je ova ljubav gotova. Upućeni u život slavnog glumca tvrde da je Anđelina kumovala ovom raskidu


 Najviše joj je zasmetalo što je njen bivši suprug novu devojku vodio u zamak u Francuskoj, gde je 2014.godine održano njihovo venčanje, a sama činjenica da ima nekog, Anđelinu je dovodila u potpuno rastrojstvo. Zato je rešila da upotrebi svoje najmoćnije oružje - da zaigra na kartu starateljstva nad decom.

 

Razlog dugogodišnjeg spora leži u tome što Anđelina želi potpuno starateljstvo nad decom dok je, prema pisanjima stranih medija, Bred spreman da pristane na ravnopravnih 50-50.

S obzirom na to da bivši supružnici i dalje vode četverogodišnju bitku oko starateljstva nad šestoro zajedničke dece, prema rečima izvora, 56-godišnjak nije želeo da dozvoli Anđelini da mu na bilo koji način uništi priliku da dobije spor pa je, kako bi dokazao da su mu deca na prvom mestu i u javnosti zadržao imidž brižnog oca, odlučio da prekine vezu zbog koje se proteklih meseci nalazio u centru pažnje

 

Nikol je udata za 68-godišnjeg bogataša Rolanda Marija, a javnost je, kao i sama Anđelina, bila šokirana informacijom da je holivudski zavodnik pristao na činjenicu da bude ljubavnik.

 

Komentari (0)

Loading