Celebrity News

Sajsi MC o plastičnim operacijama: Za mene je to moralna dilema

Reperka nije pobornik estetske hirurgije

Sajsi MC o plastičnim operacijama: Za mene je to moralna dilema

Ata Images

Budući da živimo u doba “ejdžizma” u kome se glorifikuju savršenstva i promovišu samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su one konstantno izložene kritikama i sudu javnosti.

Zato se pitanje estetske hirirguje više ni ne postavlja, već se negde podrazumeva. Ipak, popularna reperka Ivana Rašić, odnosno Sajsi MC, odskače od svih nametnutih pravila. Iako nema ništa protiv estetske hirirguje, ništa na sebi nije korigovala.

 

 

– Zgodno je živeti u vremenu kada je to postalo deo opšte kulture, i kada ti možeš nezadovoljstva da koriguješ time. Sa druge strane, imam moralnu dilemu da li utičeš na psihu, da li menjaš svoj karakter, meni bi to bilo pitanje moralne dileme –  izjavila je Sajsi u emisiji "Premijera".

Sajsi MC osvrnula se i na trenutnu situaciju uzrokovanu korona virusom

 

 

– 'Throwback' je godina, jer recikliramo to staro. Ima manje dešavanja, i onda nam svima izlaze obaveštenja šta je bilo pre dve, tri, četiri godine. Sve te slike su mi postale dragocene, tad smo se stalno nešto slikali, i nastupi i putovanja, ne stigneš sve slike da šeruješ – rekla je reperka.

Komentari (0)

Loading