Celebrity News

Ilda Šaulić o teškom periodu: I u najgorem tražim tračak nade

Pevačica otkriva ko je njena zvezda vodilja

Ilda Šaulić o teškom periodu: I u najgorem tražim tračak nade

Za porodicu Šaulić život se iz korena promenio u februaru 2019. godine. Tog 14. februara pevač je natradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a vreme nije obrisalo bol njegovim najbližima. Ćerka Ilda ne skriva koliko je nedostaje otac, pa često odlazi u porodičnu vikendicu u Krčedinu, koja je bila njegovo utočište i drugi dom.

- Uvek pustim suzu. Tamo je i dalje njegova energija koja je prisutna kada god uđem u Krčedin i u kuću. Zato što je on mnogo vremena provodio tamo. Što više idemo tamo, shvatamo zašto je voleo taj mir, vodu i energiju koju reka donosi. To je prosto bila njegova oaza -  kaže za “Blic” Ilda Šaulić setnim glasom, pa otkriva da su njena ćerka Ema, ali i sestričina Una nasledile jedan dar od pokojnog dede:

Pročitajte: Ilda Šaulić potresla srpsku javnost- Ema je ostala željna dede!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

- Ema i Una su imale nedavno prvi susret sa pecanjem. Moj suprug im je pokazivao kako to treba da rade i bilo je vrlo zanimljivo i interesantno. Bože zdravlja kada malo porastu, i one će ići u Krčedin da pecaju.

- Ne prođe dan a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem - ističe ona.

Pred Ildu je život postavio još dve situacije koje su joj pokazale koliko snage ima u sebi - prvo je dobila koronu, a onda i izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

- Osoba sam koja i iz onog najgoreg traži tračak zbog čega treba da da se živi dalje, a to je porodica, dete. Tako da naša međusobna podrška je naša najveća pokretačka snaga. Ni sama ne znam ponekad odakle crpim energiju, da li je to urođeno ili nešto što dolazi odozgo? - kaže Ilda.

Komentari (0)

Loading