Celebrity News

Ilda Šaulić potresla srpsku javnost: Ema je ostala željna dede!

Iako se čini da vreme leči sve, neke rane ipak nikad ne zacele...

Ilda Šaulić potresla srpsku javnost: Ema je ostala željna dede!

Popularna pevačica Ilda Šaulić, ćerka pokojnog Šabana Šaulića,koja je nedavno je izbacila novu pesmu "Seks i grad" preživele je stresne i bolne situacije od kojih se još uvek nije oporavila...

Nakon što joj je otac tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, Ilda je letos obolela i od korone, a nakon toga izgubila je i bebu.

Tragedije koje su se ređale jedna za drugom nikad nije u potpunosti anulirala iz svog sećanja, ali svesna je da mora da nastavi dalje. Tim povodom izjavila je...

- Iskreno da kažem, ja sam veliki borac, ali u životu ne može da stane ništa. Imam svoje dete, imam svoju porodicu. Nauči čovek da živi sa tim, meni otac mnogo nedostaje i valjda ću naučiti s tim da živim.

PROČITAJTE: U čast oca Šabana: Evo šta će Ilda Šaulić da uradi sa njegovom rodnom kućom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️ @aasha.label @laziclaza

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Nov 5, 2020 at 1:57pm PST

Sa velikom osmehom priča o četvorogodišnjoj ćerki, koja i pored sve tuge koju Ilda oseća daje svemu veliki smisao...

- Dok ona ne ode u vrtić sva pažnja usmerena je na nju. Tek kad ode, ja sednem, popijem kafu na miru i razmišljam o svemu - rekla je Ilda za „Kurir” i dodala: 

- Ona ima četiri godine i sve razume šta se dešava. Sve nas je dovodila u neku mat poziciju. Nekoliko puta je pitala gde je deda, a mi smo joj sve odgovarali da je na putu. Onda nas je samo jednog dana iznenadila kad je rekla: 'Deda nije na putu, on je sa anđelima i on nas čuva' - potresno je ispričala Ilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Nov 5, 2020 at 1:27pm PST

 

Komentari (0)

Loading