Celebrity News

Ana Ivanović uživa u izobilju - Samo jedan je put do istinskog bogatstva! (FOTO)

Nekadašnja uspešna teniserka oktrila je tajni put do istinskog zadovoljstva...

Ana Ivanović uživa u izobilju - Samo jedan je put do istinskog bogatstva! (FOTO)

Dvostruka mama i supruga Bastijana Švajnštajgera živi život punim plućima, a pored naporne svakodnevice i obaveza ne krije da je srećna i ispunjena. 

Otkako je postala majka, Ana je shvatila da se bogatstvo krije u malim stvarima - neophodno je da budete dobronamerni i zahvalni i blagostanje će doći samo. 

Budući da Anu srećnom čine sitnice, ona je putem interesantne fotografije otkrila dva jednostavna načina kako da privučete izobilje u svoj život. 

 - Obilje vam može doći na toliko načina! Otvorenog srca i zahvalnog uma svuda možete videti lepotu - napisala je u opisu fotografije.

Ana je zagovornik zdravog života i izbalansirane ishrane, pa je ova šarenolika fotografija prava poslastica za sve njene fanove. 

Švajni čestitao Ani rođendan na srpskom, gore društvene mreže! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana Ivanović - Porodica je pravo bogatsvo! 

Ana Ivanović oduvek je znala da za svoju porodicu izabere samo najbolje. Kako joj uloga majke i supruge veoma prija, bivša teniserka nedavno je otkrila da se više neće profesionalno baviti „belim sportom”. 

- Ne vidim sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, mogla bih da mentorišem igrače i pomognem im u nekom određenom vremenskom periodu, ali ne mogu da zamislim sebe da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice - rekla je Ana i priznala: 

- Uživala sam kao profesionalna teniserka jer sam radila nešto što volim. Bilo je sjajno što sam imala šansu da proputujem svet i upoznam različita mesta i ljude. Ali najgori deo u tenisu je upravo isti, što zbog silnih putovanja nemaš priliku da budeš kod kuće i ne znaš šta više da zoveš svojim domom. Stalno ti nedostaju prijatelji i porodica - istakla je lepa Švajnijeva supruga.  

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podelili srećnu vest! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentari (0)

Loading