Celebrity News

Nina Janković otkrila pol bebe, čestitke pljušte (FOTO)

Glumica Nina Janković pohvalila se da u njihovu malu, srećnu porodicu stiže nikad jače pojačanje...

Nina Janković otkrila pol bebe,  čestitke pljušte (FOTO)

Da je Nina Janković trudna vest je koja je odjeknula kao bomba, ali sve do sada o tome nismo imali zvanično saznanje. Sa adrese poznatog para, Nine Janković i Mateje Dičića stigla je potvrda, a ovim putem otkrili su i pol bebe.

Na svom „Instagram” profilu poznata glumica otkrila je da čeka devojčicu. Ovu preslatku vest otkrila je na stari, već ušemljen tradicionalni način, kako to već i rade poznate ličnosti. 

- Stiže nam ozbiljno pojačanje - glasio je opis pored video-snimka koji je Nina objavila. 

Instagram screenshot

 

 

- Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona - rekao je ranije naš izvor upućen u celu priču.

Da je za svog sina Vukašin aoduvek priželjkivala brata ili sestru, otvoreno je rekla za magazin „Glorija”...

– Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Sada je rano da mislim o narednoj bebi, ali ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika.

Nina Janković OVOM fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu!

Živu u skladnoj zajednici, a nanjihovom braku mnogi im zavide. Evo u čemu je tajna dobrog braka. 

Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo – rekla je Nina jednom prilikom za magazin „Story” i dodala:

– Postalo je normalno da jedno drugome kupujemo stvari i to više nije nikakvo iznenađenje. Možda je to jedina stvar u našem braku koja je počela da se podrazumeva. Ipak, romantiku vezujem za fine gestove koji umeju da me obraduju i razneže više od bilo kog poklona – objasnila je glumica koja je istom prilikom istakla jednu od omiljenih suprugovih osobina:

– Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv – ponosno je rekla Nina. 

Komentari (0)

Loading