Celebrity News

Poznate mame u ozbiljnom duelu: Koja će odneti ubedljivu pobedu?

Nina Seničar i Biljana Tipsarević pokazale su tela u kupaćim kostimima i oduševile figurom koju su nakon porođaja vratile u rekordnom roku.

Poznate mame u ozbiljnom duelu: Koja će odneti ubedljivu pobedu?

Nina Seničar koja se porodila pre tačno godinu dana, pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu. Iako je oduvek trenirala i držala do svog izgleda, devojačku liniju nakon porođaja ubrzo je vratila. Nije patila od viška kilograma i to sve zbog treniranja kom je posvećena i dan-danas...

Godinu dana posle porođaja Nina Seničar izgleda nikad bolje 

Tajna njene savršene figure krije se u redovnom vežbanju, ali i izbalansiranoj ishrani. Za magazin „Story” Nina je nedavno otkrila čime započinje dan...

– Dan započinjem čašom vode, koja nikako ne sme da bude hladna, već sobne temperature. Volim da napravim veliki šejk sa svim povrćem koje imam u frižideru, bademovim mlekom i avokadom. Kakao obožavam u svakoj formi, pa u šejk, pored biljnog proteina, dodam i veliku kašiku čistog nezaslađenog kakaa u prahu – rekla je Nina za "Story".

Nina Seničar proslavila ćerkin prvi rođendan: Nora Grejs je preslatka i skroz liči na tatu (foto/video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

– Tajna dobrog šejka jeste da u njemu imate nešto zamrznuto, bilo da je to šaka smrznuth višanja, borovnica ili samo kocka leda. Tu možete biti kreativni i dodati voće koje vama najviše odgovara – rekla je Nina svojevremeno ističići da se uopšte ne odriče hrane. 

– Obožavam dobar svež suši, ali i domaću gibanicu uz jogurt. Vojvođanski specijalitet, testo sa makom nikada ne propuštam kada dođem u Srbiju, baš kao ni mamine sarme. Poznata sam kao neko ko jede sve ono što voli i uopšte se ne upuštam u bilo kakve specijalne režime ishrane. Uvek slušam svoje telo i jedem šta mi se jede u trenutku. Kada trenirate svakodnevno, telo vam traži svežu, zdravu hranu punu vitamina – poručila je Nina.

Ovako Nina izgleda sada: 

Nina Seničar u trci za titulu najzgodnije: Pripremite oči za ovu milinu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Biljana Tipsarević - Idealna figura nakon samo šest meseci

S druge strane, Biljana Tipsarević koja se porodila u maju ove godine, nikada nije krija da je nabacila višak kilograma. Šest meseci od porođaja Biljana se pohvalila novom figurom, a o tome kako je vodila računa o svom telu i zdravlju takođe je otkrila za magazin „Story”. 

- Više pazim zbog zdravlja nego zbog linije. Po prirodi sam "rasna" i volim svoje obline, sreća je što su sada u modi (smeh). Mnogo volim da jedem, uživam u tome i zaista sam veliki hedonista. Ali sve više postajem svesna značaja hrane koju unosimo i toga da ona ima najveći uticaj na naše zdravlje.

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim.

Ovako Biljana izgleda sada...

Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

U našoj anketi glasajte koja poznata mama izgleda bolje u kupaćem kostimu...

Komentari (0)

Loading